Air NZ lanceert ‘Night Rider’ vluchten voor $29,-

Air New Zealand lanceert dagelijkse avondvluchten tussen Auckland en Wellington. Zo is het met de Night Rider mogelijk om voor $29 het vliegtuig te pakken van en naar Auckland en Wellington.

De Night Rider vliegt dagelijks en vertrekt van zondag tot vrijdag elke avond om 22:00 uur. Op zaterdag zal hij een uur eerder vertrekken (21:00 uur van Auckland naar Wellington en om 22:30 uur van Wellington naar Auckland). Jaarlijks zullen er dankzij de Night Rider zo een 100.000 stoelen tussen beide steden extra worden bezet. De reden van deze Night Rider is naast de toenemende vraag voor vliegverkeer tussen Auckland en Wellington ook het toerisme tussen beide steden te stimuleren.

Dit is natuurlijk niet alleen goed nieuws voor alleen de inwoners van Nieuw-Zeeland maar ook voor buitenlandse toeristen die in korte tijd veel van Nieuw-Zeeland willen zien. Er zijn echter wel een paar restricties waar je rekening mee dient te houden als je gebruik wenst te maken van deze vlucht.
Zo worden er geen eten of drinken geserveerd tijdens de vlucht. Daarnaast kan er geen gebruik gemaakt worden van de Night Rider als onderdeel van een doorgaande nationale of internationale vlucht en zal de Night Rider op belangrijke feestdagen waarschijnlijk niet vliegen.

De Night Rider zal vanaf maandag 5 november worden ingezet.


«

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *