Zorgeloos reisfoto's maken met je smartphone

No worries over je telefoon

Geschreven door: Gast

Gastartikel - Reizen zonder je zorgen te maken over je kostbare spullen. Dat wil iedereen, toch? Stel je voor dat je smartphone onderweg beschadigd raakt. Mooie foto's maken is er dan niet meer bij. Om over communiceren met je vrienden, social media checken en wegwijs worden met GM nog maar te zwijgen. Quelle horreur! Om beschadigingen tegen te gaan steek je je smartphone in een stevig hoesje om zorgeloos op reis te kunnen en elk moment te kunnen vastleggen.

Een telefoonhoesje is onmisbaar op reis

We hoeven je niet meer uit te leggen waarom je er goed aan doet om je smartphone voldoende beschermd op reis mee te nemen. Je kunt een reisverzekering afsluiten en daarmee gedekt zijn tot een maximumbedrag voor schade aan je telefoon. Natuurlijk geldt als voorwaarde dat de schade per ongeluk is ontstaan. Houd er wel rekening mee dat veel reisverzekeringen vaak onvoldoende dekking bieden voor smartphones en dat je bijna altijd een eigen risico moet betalen van €50 of €100. Een reisverzekering geldt ook voor het verliezen van bagage en omvat dus wel wat meer dan alleen de schadedekking van je telefoon. Ook hiervoor geldt: beter voorkomen dan genezen. Met een Samsung Galaxy A20s hoesje van Casimoda ga je zorgelozer op reis en wordt je telefoon goed beschermd. Dus foto’s maken van de ondergaande zon terwijl jij bovenop de kliffen staat. En dat zonder zenuwachtig te worden want met je smartphone in een telefoonhoesje kan weinig gebeuren.

Lees hieronder verder!
 • Met de camper door het Rifgebergte
  anemptytextlline
 • Surfen viana do castelo
  anemptytextlline
 • Ninja voordat hij los gaat in de Sahara
  anemptytextlline
 • reizen met dasja
  Dasja aan het onderhandelen
  anemptytextlline
 • Relaxen in Hveragerdi hot water stream
  anemptytextlline
 • Onder de indruk bij Hverarönd IJsland
  anemptytextlline
 • De laatste overgebleven boog op Legzira beach
  anemptytextlline
 • DCIM105GOPROG0304146.
  anemptytextlline
 • High five pik!
  anemptytextlline
 • Door de Hoge-Atlas met de camper
  anemptytextlline
 • Met onze eigen tent overnachten in de Sahara
  anemptytextlline
 • Lars kijkt uit over Mývatn
  anemptytextlline

Wij Reizen In

Lars, Dasja & Ninja reizen in Brutus (camper) over de wereld.  Na zes maanden Nieuw-Zeeland in een klein omgebouwd busje wisten we het zeker. Reizen met een camper is voor ons dé manier om de wereld te ontdekken! Terug in Nederland kochten we een camper. Sinds 2015 zijn we op ontdekkingsreis door Europa en Marokko.

We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Zorgeloos, stijlvol en gemakkelijk

En nee, een telefoonhoesje belemmert je niet bij het maken van reisfoto's. De uitsparingen in het hoesje laten de cameralens en de flitser vrij om de perfecte foto te maken. Dat is juist de reden waarom je altijd moet kiezen voor een merkconform telefoonhoesje en niet een universele case. Merkconforme telefoonhoesjes worden speciaal op maat ontworpen voor jouw telefoon en zorgen voor een perfecte pasvorm. Hetzelfde geldt voor de bedieningsknoppen. Dus zelfs als je jezelf op een van de betonnen zuilen voor het Louvre in Parijs in evenwicht probeert te houden, kun je nog steeds de glazen piramide perfect op beeld krijgen. Let wel op dat je het juiste telefoonhoesje koopt voor jouw telefoon. Samsung A41 telefoonhoesjes passen logischerwijs niet op een Samsung Galaxy A31.

Mooie herinneringen

Eenmaal thuis geniet je met je reisfoto's na van je rondreis door Portugal of stedentrip naar Parijs. Bewaar jij je mooiste foto's in een mapje op je computer zodat je er met je smartphone altijd bij kunt? Of maak je een fotoalbum? Het is ook leuk om van je allermooiste reisfoto een telefoonhoesje in je eigen stijl te maken. Dan heb je je lievelingsfoto altijd bij je. Want je smartphone verlies je niet uit het oog en mooie herinneringen koester je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij Reizen In

Wij, Lars, Dasja & Ninja, trekken met Brutus (4×4 zelfbouw camper) over de wereld. En dat doen we stiekem al best lang. Dit is ons verhaal.

Onze eBooks

Advies nodig?

kosten zelf camper bouwen

Wil je zelf ook een (lange) rondreis maken? Ben je bezig met het bouwen van een camper? Sta je op het punt om te starten met vanlife? We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Laat een comment achter onder een bericht of stuur ons een persoonlijk bericht!

Reizen In Kleding

Reizen in Kleding

Waarom niet? Rondreizen in kleding met toffe designs geïnspireerd op avontuur. Dat is het uitgangspunt van onze Reizen In producten. En dan ook nog zo verantwoord mogelijk. Daarom kiezen wij uitsluitend voor Bio-Katoen. Bekijk alle designs!

© 2022 Reizen in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram