Informatiedagen Activity International

Je wilt een rondreis door Nieuw-Zeeland maken maar vind je het lastig om de juiste reisorganisatie uit te zoeken? Bezoek dan eens één van de informatiedagen. Ook Activity International organiseert meerdere keren per jaar van deze informatiedagen. En de gegeven informatie is breed, van werken in Australië of Nieuw-Zeeland tot vrijwilligerswerk in (Latijns-) Amerika, Azië of Afrika.

Tijdens deze gezellige, informele en gratis infodag heb je de mogelijkheid om je eens lekker te oriënteren op de reis die je misschien wel wilt gaan maken. Praat met oud-deelnemers over hun ervaringen en ontmoet het team van Activity International. Of je nu specifiek naar Nieuw-Zeeland wilt gaan of Nieuw-Zeeland één van je stops is tijdens je wereldreis. Op de informatie dagen kun je informatie verkrijgen over het werken en reizen in Nieuw-Zeeland. Het is dus een interessante dag voor iedereen.

Aanmelden & data

De Activity International informatie dagen vinden dit jaar op 17 januari, 11 april en 12 september plaats in Amersfoort. Ben je van plan naar één van deze informatiedagen te gaan? Meld je dan aan via de volgende pagina. Het programma van de infodagen zal bestaan uit de volgende punten:

 • Vrijwilligerswerk in het buitenland
 • Au Pair in Amerika
 • Wildlife- en Natuurprojecten
 • Werken, reizen en backpacken in Australië en Nieuw-Zeeland
 • Meer lezen over deze dagen doe je hier.

  Alvast een indruk krijgen van zo een dag? Bekijk dan onderstaande video van de afgelopen informatiedag.
  Meld je aan voor de Activity International infodag


  «

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *