Nieuw: Bezienswaardigheden

Nieuw op Reizenin-Nieuw-Zeeland.nl, bezienswaardigheden die je niet mag missen! We proberen onze website constant te verbeteren, en hopelijk zijn we daar in geslaagd met het toevoegen van deze pagina. We zijn hem nog aan het aanvullen maar konden niet wachten met hem online plaatsen. Heb jij, of weet jij nog bezienswaardigheden die niet mogen ontbreken tijdens een reis door Nieuw-Zeeland? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op.

Toeval bestaat niet?

Na gistermiddag de pagina online te hebben gezet met de eerste bezienswaardigheden bleven we gister avond hangen op Life Story, een nieuwe natuurserie uitgezonden door de EO op NPO1. Opeens komt daar iets bekends in voor, zou dit Nieuw-Zeeland zijn? Iets later wordt het bevestigd, “dit strand bij Kaikoura, Nieuw-Zeeland”. De zojuist door ons beschreven bezienswaardigheid Ohau stream & waterfall wordt hier uitgelicht.

Naast dat de waterval voor ons in de lijst mooiste watervallen staat is er daar meer aan de hand, jonge New-Zealand Fur Seals volgen de rivier stroomopwaarts om enkele dagen door te brengen in de poel onder de waterval. Een soort creche voor de zeehonden pups dus. Een uniek gezicht wat prachtig tot beeld wordt gebracht in deze uitzending. Bekijk de uitzending van Life Story hier, voor het gemak begin je direct bij het gedeelte over Ohau stream & waterfall.


«

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *