Activity International

Ga backpacken of werken met Activity International

Activity International is een reisorganisatie anders dan andere. Activity International richt zich vooral op mensen die net even op een andere manier willen reizen, en het land op een andere manier dan de meeste toeristen willen zien. Een bijzondere reis of vakantie dus. Hierbij valt te denken aan backpackersreizen, vrijwilligerswerk, stages, wildlifeprojecten en au-pairwerk in het buitenland. Zo ook in Nieuw-Zeeland!

Over Activity International

Activity International kan je helpen jouw Nieuw-Zeeland ervaring uniek te maken. Met verschillende pakketten is er voor iedereen (die houdt van vrijheid) een geschikt pakket. Of het nou gaat om flexibele tickets of een startpakket Activity International helpt je op weg. Niet gek dat wij dan ook onze reis met Activity International gemaakt hebben! Naast het goede en goed geprijsde aanbod helpen ze je bovendien bij het aanvragen van een visum. Wel zo handig als je wilt gaan studeren, werken of gewoon lekker wilt reizen.

Activity International - De wereld aan je voeten

Reisaanbod Activity International

Startpakket

Kies je voor het startpakket dan is o.a. de transfer van het vliegveld naar je hostel in Auckland, incl. twee overnachtingen met ontbijt, inbegrepen. Daarnaast krijg je ook nog een werk- en reisworkshop, zodat je goed voorbereid bent op het vinden van een baan. Er wordt zelfs een bankpas en belastingnummer voor je aangevraagd en alles ligt direct na aankomst voor je klaar. Je krijgt zelfs e-mails met vacatures. Het enige wat jij nog moet doen, is zélf bij het bedrijf langs gaan en goed je best doen om die baan te krijgen! Het startpakket heeft nog veel meer voordelen; je vindt deze terug op de website van Activity International.

Belangrijk: Kom je met een toeristenvisum het land binnen dan mag je geen betaald werk verrichten, maar vraag je vóór vertrek het Working Holiday Visum voor Nieuw-Zeeland aan dan mag dat wél. Maar let op: vraag het visum vóór je 30e verjaardag aan, want daarna kan het niet meer.

Vliegtickets met stopover

Naast dat Activity International je helemaal op weg kan helpen via een Startpakket kunnen ze je ook enkel een duwtje de goede richting in geven (wat ze bij ons hebben gedaan). Met verschillende goed geprijsde vliegtickets heb je de wereld aan je voeten. Zo zijn er stopovers mogelijk in Azië en Australië, net zolang als jij wilt. Het ticket is een jaar geldig en je kunt zelf kiezen hoelang je waar door gaat brengen, veranderen de plannen dan kun je dit meestal gratis nog aanpassen!

Vrijwilligerswerk in Nieuw-Zeeland

Naast werken in Nieuw-Zeeland biedt Activity International ook enkele unieke mogelijkheden aan om vrijwilligerswerk te doen in Nieuw-Zeeland. Help mee om natuurgebieden rondom Auckland te beschermen en werk 1 tot 6 weken in deze prachtige gebieden. Het werk is afwisselend en kan zijn het planten van bomen, onkruid wieden, helpen bij dieronderzoek of wandelpaden herstellen. Een unieke mogelijkheid om nog dichter tot de natuur te komen en nieuwe mensen te leren kennen!

Accommodatie, tours en excursies

Zoals eerder al gezegd, Activity International kan je helpen jouw Nieuw-Zeeland ervaring uniek te maken. Ze kunnen je dus helpen met alleen een vliegticket, een starterspakket maar als je alvast meer wilt regelen dan helpen ze je graag op weg. Zo kun je via Activity International een X Base (hostel) voordeel pas aanschaffen waarmee je in 10 verschillende hostels door het land kunt overnachten. Alvast een Skydive, bungeejump of duiktrip regelen? Ook hiervoor kun je terecht bij Activity International!

Bekijk de mogelijkheden op ActivityInternational.nl

Ervaringen Activity International

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!

Activity International - De wereld aan je voeten


1 Comment

  1. 11 maanden doorgebracht in Nieuw-Zeeland en het was een geweldige tijd. Niet alleen het reizen langs de vulkanen, gletsjers en prachtige kust. Maar ook de mensen! En het werk! Fruitplukken samen met andere backpackers en locals, in een hostel werken en tours verkopen. Stuk voor stuk leuk om te doen. Want werken wil je wel als het betekent dat je langer in Nieuw-Zeeland kunt blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *