Riksja Travel

Bouw je eigen rondreis

Riksja Travel ken je misschien niet direct, NieuwZeelandonline.nl of één van de andere landen pagina’s heb je wellicht al wel bezocht. Riksja is ontstaan uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Met het aanbod reizen en bouwstenen spelen ze hierop in, dus ben je een avontuurlijke reiziger en opzoek naar een flexibel reisaanbod? Kijk dan eens bij Riksja Travel of NieuwZeelandonline.nl.

Over Riksja Travel

Via de website NieuwZeelandonline.nl biedt Riksja Travel haar aanbod reizen, bouwstenen en auto- en camperhuur naar Nieuw-Zeeland aan. Je kan dus bij Riksja terecht in bijna elke fase van je reis. Of je nu nog alles moet regelen of alleen wat leuke activiteiten of tours wilt plannen.

Nieuw Zeeland

Product aanbod Riksja Travel

Rondreizen

De rondreizen op NieuwZeelandonline.nl zijn samengesteld uit de los aangeboden bouwstenen die worden verbonden met een huurauto. Zo zijn er 5 autorondreizen van 22 tot 34 dagen, die naast dat ze goed zijn samengesteld ook inzicht geven in de mogelijkheden die je hebt om zelf een reis samen te stellen. De prijzen zijn excl. vluchten maar incl. huurauto. Onderweg slaap je in sfeervolle en goed verzorgde accommodaties en ervaar je Nieuw-Zeeland via de inbegrepen excursies.

Bouwstenen

Bouwstenen zijn korte, individuele Nieuw-Zeeland reizen van enkele dagen verspreid door het land. Door het samenvoegen van deze bouwstenen is het mogelijk om zelf een hele rondreis samen te stellen. Dit kan met een huurauto, vaak zijn overnachtingen inbegrepen, maar het kan ook met een camper. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bouwstenen los te boeken. Zo kan je genieten van een minivakantie tijdens de reis en boek je activiteiten die je anders wellicht niet snel doet.

Auto- en camperhuur

NieuwZeelandonline.nl biedt verschillende huurauto’s aan die maximaal een jaar oud zijn. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare auto. Mocht jouw gewenste auto er niet tussen staan, neem dan contact op via het aanvraagformulier. Waarschijnlijk kunnen ze wel aan je wensen voldoen. De campers die Riksja Travel aanbied zijn van de verhuurder Apollo, wat een grote en betrouwbare organisatie is in Nieuw-Zeeland. De Apollo campers zijn ideale campers om op je eigen tempo je eigen route te rijden en Nieuw-Zeeland op jouw manier te ontdekken.

Bekijk het reisaanbod op NieuwZeelandOnline.nl

Ervaringen Riksja Travel

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (positief of negatief)? Laat je ervaring hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!

Nieuw Zeeland


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *