SNP Natuurreizen

Voor actieve en duurzame natuurreizen door Nieuw-Zeeland

SNP Natuurreizen, onderdeel van ANWB, is specialist op het gebied van actieve en duurzame natuurreizen. Deze natuurreizen worden individueel of in groepsverband aangeboden maar ook is er een specifiek aanbod gezinsvakanties, rondreizen, winterreizen, themereizen en Bed&2Do (korte trips in Europa).

Over SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen biedt Groeps- en individuele reizen naar Nieuw-Zeeland. De groepsreis zit vol met activiteiten en wandelingen, de individuele reizen zijn iets minder compleet maar daardoor geven deze meer vrijheid. Is dit nog niet vrij genoeg? Ook voor maatwerk kun je bij SNP terecht zodat je jouw ideale Nieuw-Zeeland reis kunt maken!

SNP Rondreizen

Product aanbod SNP Natuurreizen

Groepsreizen

De groepsreis die SNP aanbied naar Nieuw-Zeeland duurt 26 dagen en zit boordevol leuke activiteiten. Zo zijn er meerdere wandelingen in het programma opgenomen en is het mogelijk om bijvoorbeeld te gaan kajakken. Dit alles onder begeleiding van ervaren gidsen of reisleiding. De groepen hebben een minimum van 7 reizigers en een maximum van 16. De groep wordt dus nooit te groot waardoor je een goede inbreng kunt hebben tijdens de reis. In overleg kan er namelijk deels worden afgeweken van het standaard dag-tot-dag programma..

Individuele reizen

Het aanbod individuele reizen van SNP is niet heel groot maar wel compleet. Zo kun je kiezen om enkel naar het noorder- of zuidereiland te gaan alsook reizen die beide eilanden aandoen. In de prijs zit alles inbegrepen behalve een retourvlucht. Overnachting in comfortabele B&B’s, lodges en hotels en een huurauto zijn dus wel inclusief. Je kunt met SNP al voor 6 dagen naar Nieuw-Zeeland, de langste individuele reis duurt 21 dagen maar het is ook nog mogelijk om de reizen te verlengen.

Maat reizen / Korte arrangementen

SNP biedt de mogelijkheid om naast de compleet verzorgde reizen ook je eigen reis samen te stellen. Dit kan door korte rondreizen, trektochten en andere activiteiten aan elkaar te koppelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze los te boeken als je de rest lekker op je zelf wilt doen. Zo boek je bijvoorbeeld eenvoudig een trektocht of kajaktocht van enkele dagen om vervolgens weer op jezelf aangewezen te zijn.

Bekijk het reisaanbod op SNP.nl

Ervaringen SNP Natuurreizen

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!

Actieve vakanties SNP Natuurreizen