Tenzing Travel

Persoonlijke service voor jouw ideale reis

Tenzing Travel (voorheen Kuoni) staat bekend om zijn goede en persoonlijke service. Zo zijn er de Tenzing Travel Shops in Amsterdam, Breda, Nijmegen en Vlaardingen maar is het ook mogelijk om thuis één van de reisspecialisten van Tenzing Travel te ontvangen. Dit alles om in jouw ideale reis te voorzien. Maatwerk is dan ook mogelijk, tot huwelijksreizen aan toe!

Over Tenzing Travel

Voor Nieuw-Zeeland biedt Tenzing Travel diverse soorten reizen, zo zijn er rondreizen per auto als per camper, maar ook in groepsverband biedt Tenzing Travel diverse mogelijkheden. De groepsreizen zijn internationaal en de reisleiding is dan ook Engels. De groepen zijn minimaal 15 en maximaal 48 personen groot. Daarnaast is het mogelijk om een rondreis op maat samen te stellen met één van de reisspecialisten van Tenzing Travel.

Kuoni/Tenzing Travel - Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland reisaanbod Tenzing Travel

International groepsreis

Een groepsreis is ideaal als je alleen of in een kleine groep bent en niet zelf achter het stuur wilt zitten. Je hebt meer (internationaal) contact en leert dus snel nieuwe mensen kennen. Alles is geregeld, vaak met goede begeleiding, zodat je enkel nog maar hoeft open te stellen voor de informatie en uitzichten. Tenzing Travel biedt groepsreizen aan vanaf 6 dagen voor het noordereiland en 17 tot 22 dagen voor beide eilanden.

Autoreizen

De autoreizen van Tenzing Travel duren 13 tot 30 dagen en nemen je in de meeste gevallen mee over het noorder- en zuidereiland. De routes gaan langs hoogte punten van Nieuw-Zeeland en overnachten kan in drie types accomodatie: middenklasse, eersteklasse of karakteristieke accommodaties. Een huur auto is niet in de prijs inbegrepen.

Individuele reis

Met de individuele reis van Tenzing Travel hoef je zelf niet te rijden, je reist per bus, trein, ferry, vliegtuig en er is zelfs een overnight cruise inbegrepen door de indrukwekkende Milford Sound. Verder zit de reis vol met leuke en unieke excursies die het een onvergetelijke ervaring zullen maken.

Losse treinreizen

Omdat Tenzing Travel in sommige van haar reizen zelf ook gebruik maakt van de trein kunnen deze ook los geboekt worden. Nieuw-Zeeland kent sommige prachtige treinritten vanwaar Tenzing Travel er twee aanbied (de Tranz Alpine Escape en de Whale Watch Escape).

Maatreizen

Naast een standaard aanbod biedt Tenzing Travel ook de mogelijkheid om zelf, samen met een reisspecialist, je hele reis samen te stellen. Je bepaalt dan zelf de route en overnachtingen als natuurlijk ook de excursies. Heb je interesse in maatwerk vraag dan een reisplan aan, neem telefonisch contact op of laat een reisspecialist thuis langskomen.

Bekijk het reisaanbod op TenzingTravel.nl

Ervaringen Tenzing Travel

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!

Kuoni/Tenzing Travel - Camperreizen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *