Reismogelijkheden

Welke manier van reizen past het beste bij jou?

Backpacken

Nieuw-Zeeland staat bekend als een land voor backpackers, en gelukkig is het dat nog steeds! Het hele land is erop ingericht, de voorzieningen zijn uitstekend. Van de mogelijkheden tot het kopen of huren van een vervoersmiddel tot de gastvrijheid van de Nieuw-Zeelanders, het hele land ademt reizen en backpacken. Ga op ontdekkingstocht per bus of nog goedkoper probeer te liften! Een rondreis door Nieuw-Zeeland hoeft niet duur te zijn, buiten het vliegticket om dan..

Lees meer over Backpacken in Nieuw-Zeeland

Op budget

Met een iets groter budget verkrijg je vaak wat meer luxe en vrijheid. Je kunt dan namelijk onafhankelijk reizen, waardoor je precies kan doen wat jij wilt en kunt zien wat jij wilt zien. Koop of huur een auto of omgebouwde bus en kampeer op de mooiste plekken midden in de natuur. Vergeet ook niet te genieten van de culinaire specialiteiten van het land en laat je verrassen door de vriendelijkheid van de inwoners.

Lees meer over budget reizen in Nieuw-Zeeland

Met luxe

Wanneer je liever met luxe reist zijn er natuurlijk ook opties genoeg. Huur een camper of ga met een gehuurde auto van hotel naar hotel. Je vindt hotels op de mooiste plekken van het land, en culinair gezien kun je in Nieuw-Zeeland meer dan terecht. Niet zo een fan van lange ritten? Er gaan verschillende binnenlandse vluchten die dit overbodig maken, zo kun je toch een hoop zien in een korter tijdsbestek.

Lees meer over luxe reizen in Nieuw-Zeeland