Met luxe in Nieuw-Zeeland reizen

Overnacht in de mooiste hotels of verken het land in een gehuurde camper

Is het backpacken, liften en slapen in een hostel of tent niet voor jou weggelegd? Maar wil je wel de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland zien, dan staan hier een paar mogelijkheden op een rij.

Camper huren

Nieuw-Zeeland is een gastvrij land om doorheen te reizen met een camper. Er zijn verschillende organisaties die campers, voorzien van alle luxe, verhuren. Op deze manier heb je alles bij de hand maar kan je toch midden in de natuur overnachten. Er zijn veel verschillende type campers in evenveel verschillende prijsklasse kijk hier voor meer informatie over camperhuur Nieuw-Zeeland.

Auto huren

Naast het huren van een camper zijn er ook mogelijkheden om met een auto Nieuw-Zeeland te verkennen. Nieuw-Zeeland is vrij compact waardoor je nooit dagen hebt zonder de bewoonde wereld tegen te komen. Hierdoor zijn er genoeg opties om een accommodatie voor de nacht te vinden. Kijk hier voor meer informatie over auto huren Nieuw-Zeeland.

Binnenlandse vluchten

Het huren van een camper of auto kan gemakkelijk worden gecombineerd met één of meerdere binnenlandse vluchten. Heb je geen tijd of zin om enkel onderweg te zijn van A naar B dan is de optie altijd daar om gebruik te maken van binnenlandse vluchten. Laat eenvoudig je auto of camper achter op het ene vliegveld, en op plaats van bestemming staat de volgende auto of camper klaar. Vliegvelden voor binnenlandse vluchten zijn te zien in de volgende afbeelding.

Vliegvelden Nieuw-Zeeland

Accommodatie

Het aanbod van hostels, motels, bed & breakfast en hotels is groot. Zelfs in de kleinste dorpjes zit er wel een accommodatie waar overnachten mogelijk is. Op 90 verschillende locaties in Nieuw-Zeeland zitten i-SITE offices dit zijn informatiekantoren, vergelijkbaar met een VVV-kantoor. Hier is alle informatie te vinden over het accommodatie aanbod, excursies, praktische informatie zoals gratis routekaarten, weer updates, veiligheidsinformatie voor bepaalde wandelroutes en voor alle andere vragen. Vaak is er de mogelijkheid om via de i-SITE al boekingen te doen. Hier helpen zij graag bij. Alvast een kijkje nemen op de site, klik dan hierDe door ons geselecteerde top negen Nieuw-Zeeland reizen

Bekijk het complete reisaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *