Selecteer een pagina

Djoser

al meer dan 25 jaar actieve groepsrondreizen over de hele wereld

Djoser is waarschijnlijk de bekendste reisorganisatie wat groepsreizen betreft. Reizen worden aangeboden naar alle continenten en hebben één ding gemeen: Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden.

Over Djoser

Djoser staat voor groepsreizen, al meer dan 25 jaar. Andere soorten reizen bieden ze simpelweg niet aan. Nu is het boeken van een groepsreis wel iets anders, er moet namelijk een minimaal aantal deelnemers zijn en de vertrek data zijn van tevoren vastgesteld. De groepen waarin met Djoser wordt gereisd zijn relatief klein, gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is (voor Nieuw-Zeeland) 20. Bij 10 tot 12 deelnemers gaat de reis over het algemeen door.

Reisaanbod Djoser

Djoser biedt twee groepsreizen naar Nieuw-Zeeland aan. Waarbij er één ook een 12 daags bezoek aan Australië brengt. De vertrek data voor beide vallen in onze winterperiode (tussen oktober en februari), en dus in de zomer van Nieuw-Zeeland. Bekijk de reizen hieronder.

 • Skydiven Nieuw-Zeeland
  Skydive in Taupo
  anemptytextlline
 • Curio Bay Fossil Forest
  Ondergaande zon bij Curio Bay Fossil Forest
  anemptytextlline
 • Bluff
  Je kunt alle kanten op vanaf hier
  anemptytextlline
 • Fox gletsjer Nieuw-Zeeland
  Fox Glacier
  anemptytextlline
 • Relaxen West Coast Nieuw-Zeeland
  Zonsondergang aan de West Coast
  anemptytextlline
 • Mosselen Nieuw-Zeeland
  Artistiek, mini-mossels op steen
  anemptytextlline
 • Schapen Coromandel Nieuw-Zeeland
  Je komt altijd wel een schaap tegen
  anemptytextlline
 • Noordereiland hiken
  Het voordeel van vroeg starten aan de Tongariro Alpine Crossing
  anemptytextlline
 • Tongariro Crossing Nieuw-Zeeland
  Uitzicht vanaf een van de hoogste punten tijdens de Tongariro Crossing
  anemptytextlline
 • Kiwi Nieuw-Zeeland
  Pas op Kiwis
  anemptytextlline

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Belangrijk: Groepsreizen vertrekken op vastgestelde data. Elke reis kent meerdere data, waarbij een minimaal aantal deelnemers vereist is wil de reis doorgaan. Bij Djoser gaan de reizen gemiddeld door bij 10 tot 12 deelnemers.
Bekijk de mogelijkheden op Djoser.nl

Ervaringen Djoser

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Het draait allemaal om het doen. Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij Reizen In op Instagram