Selecteer een pagina

FOX Vakanties

Voor verre reizen, met een groep of individueel

FOX Vakanties is de vakantieaanbieder voor mensen die hun vakantie het liefst op verre bestemmingen vieren. FOX biedt vakanties met een rondreis insteek en beschrijft deze als: comfortabele reizen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties biedt zowel individuele reizen als groepsreizen die worden begeleidt door gekwalificeerde Nederlandssprekende reisleiding. Voor Nieuw-Zeeland heeft FOX vakanties echter geen groepsreizen aanbod.

Over FOX Vakanties

FOX Vakanties richt zich voornamelijk op vakanties, hoewel deze vakanties een rondreis insteek hebben zijn ze gelimiteerd en is verlenging of maatwerk niet altijd mogelijk. Het voordeel hiervan is dan wel dat voor een vakantie in Nieuw-Zeeland FOX Vakanties alles heeft geregeld en jij alleen nog maar hoeft te genieten. Zo krijg je een uitgebreide (Nederlandse) routebeschrijving met tips, kaarten en folders. Ook zijn er ter plekke of vooraf extra excursies toe te voegen.

 • Kauri trees in Northland
  anemptytextlline
 • Ontspannen na een fijne dag
  anemptytextlline
 • Kaikoura wildlife
  Daar moet je kijken - Kaikoura
  anemptytextlline
 • Flora en fauna Nieuw-Zeeland
  Mooie plaatjes van Lake Pukaki
  anemptytextlline
 • Bergen Caterbury Nieuw-Zeeland
  Uitzicht in je opnemen
  anemptytextlline
 • Flora en fauna Nieuw-Zeeland
  Mooie plaatjes van Lake Pukaki
  anemptytextlline
 • Rivier binnenland Bay of Plenty
  Een rivier in het binnenland van Bay of Plenty
  anemptytextlline
 • Dickey Flat Road Nieuw-Zeeland
  Dickey Flat Road
  anemptytextlline
 • Kustlijn Bay of Plenty Nieuw-Zeeland
  De kustlijn van Bay of Plenty
  anemptytextlline

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Reisaanbod FOX Vakanties

Hotel rondreis

FOX Vakanties biedt individuele rondreizen aan waarbij de retourvlucht, hotelovernachtingen en huurauto inbegrepen zijn. Er zijn enkele mogelijkheden tussen de 27 en 32 dagen (ook een Australië & Nieuw-Zeeland rondreis). De route doet de bekendste punten van Nieuw-Zeeland aan en biedt enige ruimte voor eigen inzicht tussen de overnachtingen. De rondreis kan ook uitgebreid worden met excursies tijdens of vooraf de rondreis.

DeLuxe rondreis

De DeLuxe rondreis van FOX Vakanties biedt de mogelijkheid om tegen een meerprijs in luxere hotels te overnachten tijdens de rondreis. De route blijft grotendeels hetzelfde er wordt enkel in andere hotels overnacht. Dit is niet voor alle rondreizen mogelijk dus informeer hier goed naar als je hier interesse in hebt.

B&B rondreis

De Bed & Breakfast rondreis neemt je in 25 dagen door Nieuw-Zeeland. Overnachten doe je in gastvrije bed & breakfast pensions. De ultieme mogelijkheid om Nieuw-Zeeland op een andere manier te ontdekken en in contact te komen met de locals. Deze persoonlijke sfeer draagt bij aan de unieke ervaring van het land en deze rondreis.

Bekijk het reisaanbod op Fox.nl

Ervaringen FOX Vakanties

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Het draait allemaal om het doen. Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij Reizen In op Instagram