Selecteer een pagina

Worldwide Campers

Eenvoudig camper verhuurders vergelijken

Worldwide Campers biedt, zoals de naam al doet vermoeden, camper verhuur aan over de hele wereld. Door samen te werken met een groot aantal camperverhuurders in Australië, Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en Europa. Het aanbod campers is groot en zodoende biedt Worldwide Campers de ideale mogelijkheid om verschillende verhuurders met elkaar te vergelijken en een goed beeld te krijgen van de mogelijke huur opties. Een offerte kan vrijblijvend worden aangevraagd en er hoeven geen reserveringskosten te worden betaald.

 • Skydiven Nieuw-Zeeland
  Skydive in Taupo
  anemptytextlline
 • Curio Bay Fossil Forest
  Ondergaande zon bij Curio Bay Fossil Forest
  anemptytextlline
 • Bluff
  Je kunt alle kanten op vanaf hier
  anemptytextlline
 • Fox gletsjer Nieuw-Zeeland
  Fox Glacier
  anemptytextlline
 • Relaxen West Coast Nieuw-Zeeland
  Zonsondergang aan de West Coast
  anemptytextlline
 • Mosselen Nieuw-Zeeland
  Artistiek, mini-mossels op steen
  anemptytextlline
 • Schapen Coromandel Nieuw-Zeeland
  Je komt altijd wel een schaap tegen
  anemptytextlline
 • Noordereiland hiken
  Het voordeel van vroeg starten aan de Tongariro Alpine Crossing
  anemptytextlline
 • Tongariro Crossing Nieuw-Zeeland
  Uitzicht vanaf een van de hoogste punten tijdens de Tongariro Crossing
  anemptytextlline
 • Kiwi Nieuw-Zeeland
  Pas op Kiwis
  anemptytextlline

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Over Worldwide Campers

Worldwide Campers biedt een breed aanbod campers aan in Nieuw-Zeeland, van de goedkope Hippie campers (met felle beschilderingen) tot de nieuwste modellen campers van Maui en Apollo. Je kunt het dus zelf zo gek maken als je wilt voor jouw Nieuw-Zeeland rondreis! In een paar stappen zit je al op het prijsoverzicht en vanuit daar kun je gemakkelijk jouw ideale camper uitzoeken om vervolgens een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ideaal om dus even snel een prijsvergelijking te doen of om op een goedkope manier zelf je camper verhuur te regelen.

Ervaringen Wordwide Campers

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Het draait allemaal om het doen. Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij Reizen In op Instagram