De reis in getallen

Het nomadenbestaan in negen getallen gevangen

Na de rondreis in 2010-2011 door Nieuw-Zeeland, hebben Lars & Dasja in augustus 2015 een nieuw rijdend huis gekocht. Sinds oktober 2015 wordt in de camper gewoond, gereden en gewerkt terwijl Europa wordt verkend. Een aantal leuke statistieken over dit nomadenbestaan worden hier bijgehouden. Het is een momentopname, de statistieken kunnen ‘as we speak’ aan het veranderen zijn 😉Laatste update

19 juni 2017

Aantal dagen onderweg

626 dagen

Gereden sinds oktober 2015

40.847 kilometerUren op de weg

667 uur

Top snelheid

121 km/u

Gemiddelde snelheid

58 km/uHoogste bergpas

2.150 meter

Landen doorkruist

13 landen

Brokkenpiloot acties

15*

De rondreis

De huidige rondreis heeft, tot nu toe, twaalf landen doorkruist. In de eerste etappe zijn Frankrijk, Andorra, Spanje en Portugal grondig verkend. Hier heeft de camper twee keer in de garage gestaan, gelukkig voor kleine reparaties, en het fietsenrek ziet er iets anders uit dan tijdens het vertrek. Maar dat mag de pret niet drukken.

In de tweede etappe zijn we de hele andere kant op gegaan, IJsland en de Faeroër eilanden stonden al erg lang op het lijstje. Daarna zijn we weer afgezakt naar Zuid-Europa; Italië om daarna naar een nieuw continent te gaan; AFRIKA. En dan specifiek Marokko. Meer weten over de reis? Lees dan verder op het blog.

*Na acht weken half te hebben staan wachten op een motoronderdeel hebben we besloten dat die voor 10 brokkenpiloot acties telt. De andere zijn o.a. het verbuigen van het fietsenrek, een scheur in de bumper rijden en een klapband.

Volg de rondreis van Lars, Dasja & Ninja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *