Parachutespringen in Nieuw-Zeeland

Wanaka is de place to be

Naast de immense natuur waar Nieuw-Zeeland om bekend staat, staat Nieuw-Zeeland ook bekend als hét backpackers adrenaline land. Van bergbeklimmen, raften, paragliden, bungeejumpen tot parachutespringen. Nieuw-Zeeland heeft alle adrenaline sporten die je je maar wilt wensen. Je kunt op veel verschillende plekken in Nieuw-Zeeland parachutespringen, maar wij raden je aan om naar Wanaka te gaan!

Wanaka

Wanaka is een dorpje op het Zuidereiland. Het is prachtig gelegen naast het Wanaka meer en de omliggende bergen. Ook ligt Wanaka in de buurt van de adrenaline hoofdstad Queenstown. Maar dit is de minder gecommercialiseerde tegenhanger van Queenstown. In het dorpje hangt een actieve outdoor sfeer en je kunt er van alles doen. Hiken, mountainbiken, paragliden, kajakken, raften, skiën, vissen en parachutespringen. De omgeving is perfect voor outdoor activiteiten, het is hier prachtig. Wie wil dat nou niet vanuit een vliegtuig zien?

Een prachtig uitzicht

Voor een parachutesprong waarbij je een onvergetelijk uitzicht hebt moet je in Wanaka zijn. Vanuit de lucht kun je zes meren zien. Bovendien zijn de ruige Southern Alps, de beroemde Mount Cook, en de rivier de Clutha vanuit de lucht prachtig zichtbaar. De piloot vliegt in een kwartier naar de gewenste hoogte en in die tussentijd neem jij de omgeving in je op. En het fijne is, je durft goed naar buiten te kijken, want parachutespringen is een stuk minder spannend als je dat doet bij een bedrijf dat je vertrouwt. Bij Skydive Wanaka voel je je meteen thuis.

Skydive Wanaka

Skydive Wanaka bestaat al meer dan twintig jaar, en in die twintig jaar is er bijna nooit iets misgegaan. Het bedrijf organiseert transport vanaf Queenstown en Wanaka, handig voor de zenuwen. Als je eenmaal in de bus zit, kun je niet meer terug. Aangekomen bij het vliegveld voel je je meteen thuis, alles is namelijk in de Nederlandse kleur oranje. De instructeurs, je parachutepak en het vliegtuig, echt alles is oranje. Het personeel is vriendelijk en helpt je met de zenuwen. Van tevoren heb je een pakket gekozen. Na het papierwerk trek je je pak aan en word je voorgesteld aan de instructeur. Samen met deze man of vrouw ga jij over een half uurtje uit een vliegtuig springen, spannend! Kijk in het vliegtuig goed naar buiten, geniet van de vrije val en bekijk de schoonheid van Nieuw-Zeeland vanuit de lucht. En dat allemaal terwijl je met een parachute in de lucht zweeft.

Parachutespringen in Wanaka

Parachutespringen in Wanaka is de perfecte combinatie van verschillende dingen. Wanaka is een leuke plek om te vertoeven, de omgeving is ideaal voor outdoor activiteiten. De omgeving van Wanaka is prachtig en er zijn meerdere meren en bergen te spotten vanuit de lucht. Geniet van het uitzicht als je vol adrenaline uit een vliegtuig springt en in een paar minuten weer op de grond staat. Het leuke stadje Wanaka, de adrenaline en het uitzicht… een parachute sprong in Wanaka zal zeker een hoogtepunt van jouw reis zijn!


«

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *