Reizen in beeld: Portugese kustlijn

Oude mijn – van zon tot storm – zonnepaneel - Ninja

Begin februari, tijd voor een nieuwe Reizen in beeld. Er is de afgelopen weken genoeg gebeurd dat in beeld is gevangen. Zo is er een zonnepaneel geplaatst op ons rijdende huisje en hebben we Ninja uit het asiel gehaald. Maar ook foto’s van de fijne uitzichten die we de afgelopen weken hebben gezien.

Alle foto's
Aljezur
Mina de Sao Domingos
Ninja

Mina de Sao Domingos

Na de vorige editie van Reizen in beeld hebben we nog een tweede wandeling gemaakt in de omgeving van Mina de Sao Domingos. Ditmaal langs de verlaten mijngebouwen. De foto’s spreken voor zich. Invloed van de mens kan destructief zijn, maar tegelijkertijd iets moois hebben.

Aljezur

Doordat de eerste afspraak om zonnepanelen te kopen op een vrijdag was, moest er een weekend gewacht worden rondom Aljezur voordat we terecht konden voor het laten plaatsen. Het strand Praia Amoreira is de ideale plek om te ‘wachten’. De opkomende storm zorgt voor een spectaculair afscheid van deze plek.

Ninja

De dag na het plaatsen van het zonnepaneel is het zo ver, het reisgezelschap wordt uitgebreid met Ninja. Toepasselijker had de naam niet kunnen zijn, in het donker laat hij zich maar moeilijk zien. Ondertussen zijn we al een week flink met hem in de weer.


«

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *