Reizenin-Nieuw-Zeeland.nl in een nieuw jasje!

Het is even stil geweest op onze website, met een goede reden vonden we zelf. We hebben de gehele website namelijk in een nieuw jasje gestoken! Het werd tijd want op mobiel en tablet was de oude website niet optimaal. Om iedereen toch op een zo fijn mogelijke manier kennis te laten maken met Nieuw-Zeeland past de website zich nu op elk scherm aan. Zo maakt het niet meer uit waar, wanneer en waarmee je de website bezoekt! Wij zijn er in elk geval erg trots op en hopen dat jullie het een verbetering vinden. Mocht je nog iets tegenkomen wat je niet bevalt, of wat niet werkt. Laat het ons dan weten, dan gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag! Maar ook positieve feedback is meer dan welkom.

Dit is er nieuw

De meeste informatie is precies zoals je gewend bent, hierbij is alleen het design veranderd. Maar er zijn ook leuke nieuwe specs toegevoegd aan de website. Zoals bijvoorbeeld het “rating” systeem, vind je een pagina goed en zou je hem aanbevelen aan andere? Beoordeel deze dan met sterren, zo zien mede bezoekers direct dat de informatie ook voor hen waardevol kan zijn!
Op de nieuwe website hebben we meer ruimte om op een overzichtelijke manier het reisaanbod naar Nieuw-Zeeland te tonen. De tabel op de reisaanbieders pagina zal dan ook snel aangepast worden. Zo zul je over een paar weken onze website kunnen gebruiken om direct jouw ideale reis naar Nieuw-Zeeland te zoeken. Relaxt toch? Ook is het vanaf nu mogelijk om op reisverhalen of nieuws artikelen een reactie te plaatsen, dit zorgde voorheen voor nogal wat spam. Maar dat probleem lijkt voor nu te zijn opgelost. Dus laat vooral reacties achter en deel jouw mening!

We hopen dat jullie de website net zo vet vinden als wij, en dat het jullie kan helpen bij het zoeken, plannen en maken van een prachtige rondreis door Nieuw-Zeeland.


«

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *