Start Audio quattro winterspelen

15 augustus is het startschot gegeven voor de Audio quattro winterspelen. Olympische en paralympische skiërs en snowboarders uit 33 landen zijn afgereisd naar het zuidelijke skigebied van Nieuw-Zeeland. De competities zijn een voorbereiding op de Olympische Winterspelen in 2014.

De toegang tot de wedstrijden is gratis. Veel van de deelnemende sporters zitten in de laatste kwalificatieronde voor de Olympische Winterspelen daarom is het ook niet gek dat bekende topsporters zoals Shaun White en Heather Mills terug te vinden zijn op de piste.

Tijdens de elf daagse Audio quattro winterspelen vinden er in totaal zes wereldbekerwedstrijden plaats. Zo verzorgt Cardrona Alpine Resort uit Queenstown de Freestyle- wedstrijden en worden de slalomraces gehouden op Coronet Peak in Wanaka.

Om nog beter in de avontuurlijke wintersport sfeer te komen start 19 augustus een film festival in zowel Queenstown als Wanaka. Elke dag worden er spectaculaire en avontuurlijke adrenaline films getoond waar je als bezoeker zelf de kriebels van krijgt om de piste op te gaan.


«

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *