32-daagse autorondreis Australië & Nieuw-Zeeland


Deze reis wordt aangeboden door FOX Vakanties en wordt door hen als volgt omschreven:

Schitterende combireis met het beste van twee landen!

Een schitterende individuele rondreis naar Nieuw-Zeeland en Australië. Bezoek deze twee prachtige landen, die tot het continent Oceanië behoren, in één reis. U vliegt van Amsterdam naar Auckland, gelegen in Nieuw-Zeeland op het Noordereiland. De rondreis neemt u onder andere mee naar hoogtepunten als Rotorua, met haar bijzondere vulkanische omgeving en Maori cultuur, het reusachtige kratermeer van Taupo en de hoofdstad Wellington. U steekt per ferry over naar Picton en reist vanuit daar door naar Nelson, gelegen op het Zuidereiland. Hier zult u het prachtige landschap met indrukwekkende fjorden afgewisseld met regenwoud, verrassende vergezichten en bijzondere stranden ontdekken. Ook kunt u op zoek gaan naar de imposante zeedieren als dolfijnen en zeehonden, die onder andere in de omgeving van Milford Sound veelvuldig voorkomen. Daarnaast bezoekt u, de nog Brits aandoende steden als Queenstown, Dunedin en Christchurch. Vanuit deze laatst genoemde stad vliegt u naar Sydney, Australië.


U heeft een paar dagen de tijd om deze beroemde stad te ontdekken alvorens u naar Melbourne vliegt. Hier verblijft u twee nachten, voordat u verder gaat richting het gebied van de Red Centre met de adembenemende monolieten en voor de Aboriginals heilig gebied. Dan door naar Cairns, waar u de mogelijkheid heeft om het Great Barrier Reef te bezoeken en een excursie naar het regenwoud te maken. Aan het einde van de reis vliegt u naar Brisbane vanuit hier rijdt u naar de Sunshine Coast om een aantal dagen aan het strand te kunnen genieten en terug te denken aan alle nieuwe ervaringen die u tijdens deze indrukwekkende reis heeft opgedaan.Bekijk of boek deze reis

Over FOX Vakanties

FOX Vakanties richt zich voornamelijk op vakanties, hoewel deze vakanties een rondreis insteek hebben zijn ze gelimiteerd en is verlenging of maatwerk niet altijd mogelijk. Het voordeel hiervan is dan wel dat voor een vakantie in Nieuw-Zeeland FOX Vakanties alles heeft geregeld en jij enkel nog maar hoeft te genieten. Zo krijg je een uitgebreide (Nederlandse) routebeschrijving met tips, kaarten en folders. Ook zijn er ter plekke of van tevoren extra excursies toe te voegen.

Ander reisaanbod:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *