Autoreis het Noordereiland van Nieuw-Zeeland


Deze reis wordt aangeboden door Travelworld en wordt door hen als volgt omschreven:

Het Noordereiland biedt een indrukwekkend scala aan natuurlandschappen. Ontdek de zonnige baaien in de Bay of Islands, de hoge bergtoppen van Tongariro en Egmont National Park en geniet van de wijnlanden in Martinborough. Onderweg maak je tevens kennis met het art-deco stadje Napier, de hoofstad van Nieuw-Zeeland, Wellington en het historische Wanganui. Geniet van jouw reis over het indrukwekkende Noordereiland!

Autorondreis Nieuw-Zeeland

We hebben in deze voorbeeldreis een aantal gevarieerde highlights op het Noorder- en Zuidereiland voor je geselecteerd. Wil je ergens langer verblijven, luxe overnachten of wil je een andere route volgen? Dat kan! Bij Travelworld stemmen we de reis namelijk helemaal af op je wensen. Wist je dat we bijvoorbeeld ook excursies voor je kunnen boeken? Neem contact met ons op.

Pluspunten van deze reis

  • Ontdek de zonnige Bay of Islands en de rokende geisers van Rotorua
  • Volg de Classic Wine Trail tussen Napier en Wellington
  • Een dag vrij te besteden om Wellington op uw gemak te verkennen
  • Rijd langs de Westkust van het Noordereiland met haar vele natuurwonderen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over Travelworld

Met een breed productaanbod is er voor elke reiswens een geschikt pakket. Wil je een rode draad door de reis, een hele reis plannen of juist helemaal niks? Travelworld biedt voor elke optie een uitkomst. Zo kan je een complete reis boeken met een vaste route en overnachtingen, maar het boeken van alleen een vlucht en/of huurauto of -camper behoort ook tot de mogelijkheden. Travelworld heeft als doelstelling het bieden van een zo voordelig mogelijke goede reis en doet dat met de volgende reismogelijkheden; autorondreizen, camperrondreizen, startpakketten, fly & drives. Maar ook voor maatwerk ben je hier aan het juiste adres!

Ander reisaanbod:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *