Autorondreis door het Land van de Witte Wolk


Deze reis wordt aangeboden door FOX Vakanties en wordt door hen als volgt omschreven:

Uniek verblijf in gastvrije bed & breakfast pensions

Nieuw-Zeeland is een geweldig land met een indrukwekkende natuur, waarvan de wonderlijke geisers van Rotorua en de prachtige stranden van Bay of Islands op het Noordereiland, slechts enkele voorbeelden zijn. Per ferry maakt u de oversteek naar het Zuidereiland met zijn eigen hoogtepunten, zoals de Fox Glacier, Milford Sound, het schitterende Abel Tasman National Park en de hoogste berg van Nieuw-Zeeland, Mount Cook. In Kaikoura kunt u boottochten maken om walvissen te spotten. De omgeving is zo sprookjesachtig mooi dat het al een plezier is om er door heen te rijden.

Hotels, motels en Bed & Breakfasts

U verblijft tijdens de reis afwisselend in mooie hotels, nette motels en een enkele keer in een Bed & Breakfast. De accommodaties die wij voor u selecteerden zijn niet alleen zeer comfortabel, ze dienen ook nog als ideale uitvalsbasis om de omgeving en haar bezienswaardigheden verder te verkennen. Daarnaast beschikken ze over goede faciliteiten om uw reis door Nieuw-Zeeland zo aangenaam mogelijk te maken.

Private selfdrive

Tijdens deze 32-daagse privéreis reist u met uw eigen huurauto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van uw eigen vervoer is dat u zelf kunt bepalen wanneer u vertrekt en waar u onderweg stopt. Wilt u ergens een foto van maken? Of lekker een kop koffie drinken? U kunt stoppen waar en wanneer u wilt en uw eigen reistempo bepalen. U krijgt van ons tevens een Nederlandstalige routebeschrijving met tips, kaarten en folders zodat u alles makkelijk kunt vinden.Bekijk of boek deze reis

Over FOX Vakanties

FOX Vakanties richt zich voornamelijk op vakanties, hoewel deze vakanties een rondreis insteek hebben zijn ze gelimiteerd en is verlenging of maatwerk niet altijd mogelijk. Het voordeel hiervan is dan wel dat voor een vakantie in Nieuw-Zeeland FOX Vakanties alles heeft geregeld en jij enkel nog maar hoeft te genieten. Zo krijg je een uitgebreide (Nederlandse) routebeschrijving met tips, kaarten en folders. Ook zijn er ter plekke of van tevoren extra excursies toe te voegen.

Ander reisaanbod:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *