Citytrip Reykjavik (incl. Goldencircle)


Deze reis wordt aangeboden door Travelworld en wordt door hen als volgt omschreven:

Reykjavik is de hoofdstad en tevens de grootste stad van IJsland. Daarnaast woont 60% van de IJslandse populatie in Reykjavik. De stad geen enorme metropool, maar overzichtelijk en met een levendig centrum. Er zijn vele restaurants met heerlijke culinaire gerechten, daarnaast zijn er leuke cafés en een bruisend nachtleven. Het is een van de beste plaatsen in IJsland om meer over de IJslandse geschiedenis te leren. Bovendien sta je vanuit Reykjavik zó in de natuur.

Stedenreis Klassiek Reykjavik

Tijdens deze stedenreis maak je kennis met stad en natuur. Een gids neemt je mee op een halve dagtocht door Reykjavik waarbij je de belangrijkste bezienswaardigheden leert kennen. De volgende dag ga je een stukje verder met een bezoek buiten de stad. Je maakt kennis met het historische Thingvellir National Park, de waterval Gullfoss en spuitende geisers van Geysir. Ook breng je een bezoek aan de beroemde Blue Lagoon! Wij verzorgen voor deze stedenreis de retourvlucht, hotelovernachtingen en de genoemde excursies. Wil je langer blijven of meer excursies bijboeken, dan kunnen wij je hierbij uiteraard ook van dienst zijn.

Pluspunten van deze reis

  • Halve dagtour door Reykjavik
  • Hele dagtour aan Thingvellir NP, Gullfoss en Geysir
  • Inclusief vervoer naar + entree voor de Blue Lagoon
  • Overnachting inclusief ontbijt in een comfortabele accommodatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over Travelworld

Met een breed productaanbod is er voor elke reiswens een geschikt pakket. Wil je een rode draad door de reis, een hele reis plannen of juist helemaal niks? Travelworld biedt voor elke optie een uitkomst. Zo kan je een complete reis boeken met een vaste route en overnachtingen, maar het boeken van alleen een vlucht en/of huurauto of -camper behoort ook tot de mogelijkheden. Travelworld heeft als doelstelling het bieden van een zo voordelig mogelijke goede reis en doet dat met de volgende reismogelijkheden; autorondreizen, camperrondreizen, startpakketten, fly & drives. Maar ook voor maatwerk ben je hier aan het juiste adres!

Ander reisaanbod:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *