Familie groepsreis IJsland


Deze reis wordt aangeboden door Sawadee en wordt door hen als volgt omschreven:

14-daagse familie groepsreis langs spectaculaire landschappen

Tijdens deze avontuurlijke familiereis door IJsland, vlakbij de poolcirkel, bezoeken we onder andere de ‘Gouden Driehoek’. Je reist langs de gehele zuidkust met haar prachtige watervallen, betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers. Via de oostelijke fjordenkust rijden we door naar het ruige binnenland en langs de verlaten noordkust en het mooie schiereiland Snaefellsnes komen we na bijna twee weken weer aan in Reykjavik. Je kunt per boot op zoek naar walvissen en dolfijnen.

Route 14 daagse familiereis IJsland

Tijdens deze zeer afwisselende familiereis reis je door IJsland; het land van vuur en ijs. Het is een groepsreis voor liefhebbers van spectaculaire natuur. Je wandelt langs gletsjers, vulkanen en watervallen. Onderweg zie je geisers, pruttelende modderpoelen en stoom uit de aarde komen. We brengen ook een bezoek aan de geisers die enorm hoog de lucht in spuiten. Je kunt op IJsland paardrijden en tijdens een boottocht vanuit Husavik of Reykjavik op zoek gaan naar walvissen en dolfijnen. Slenter door de hippe hoofdstad Reykjavik en neem een bad in de Blue Lagoon. Je overnacht tijdens de reis voornamelijk in guesthouses. Deze reis is leuk voor jong en oud!
Dag 1 – vlucht Amsterdam – Reykjavik
Dag 2 – bezoek aan de ‘Gouden Driehoek’
Dag 3 – Landmannalaugar
Dag 4 – naar Vik / optioneel gletsjerwandeling
Dag 5 – Laki kraters
Dag 6 – wandelen in het Skaftafell Nationaal Park – bezoek Jokulsarlon ijsbergenmeer
Dag 7 – naar Modrudalur
Dag 8 – via de Dettifoss waterval naar Husavik
Dag 9 – Myvatnmeer en omgeving
Dag 10 – naar Saudarkrokur
Dag 11 – naar Snaefellsnes
Dag 12 – via Grabrok vulkaan naar Reykjavik
Dag 13 – Reykjavik, vrije dag
Dag 14 – vlucht naar Amsterdam

Bekijk of boek deze reis

Over Sawadee

Sawadee is onderdeel van Travelopia, een collectief van meer dan 50 (internationale) reismerken. Gespecialiseerde groepsreizen is waar het bij Sawadee omdraait. Het gemak voor jou want tickets, overnachtingen en vervoer wordt allemaal geregeld. Daarnaast is er voldoende vrijheid, binnen de reis, om je eigen ding te doen. Het toffe aan Sawadee is dat ze bewust en verantwoord reizen. Ze houden rekening met de natuur en de lokalen bevolking. Zij streven ernaar om in elke reis een project op te nemen dat gericht is op natuurbescherming of waarbij de inkomsten direct terechtkomen bij de lokale bevolking. Zo draag jij met jouw vakantie een steentje bij!

Meer groepsreizen naar IJsland:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *