Camper Fly & Drive vanuit Christchurch


Deze reis wordt aangeboden door Travelworld en wordt door hen als volgt omschreven:

Het Zuidereiland biedt de meest indrukwekkende landschappen. Van de hoge toppen van Mount Cook tot de gletsjers van Fox en Franz Josef aan haar voeten. Geniet van de magische fjorden van Milford en Doubtful Sound en wandel tot aan de hoge kliffen van de Catlins. Langs de oostkust vind je de studentenstad Dunedin en Christchurch, waar momenteel hard gewerkt wordt om de schade van de aardbeving te verhelpen. Een aanrader is om te verblijven in Akaroa op het Banks schiereiland, waar je kunt genieten van een Franse sfeer en walvissen kunt spotten in de baai. Deze prachtige zeedieren kun je ook even verderop bij Kaikoura gaan zien of maak een uitstapje landinwaarts naar Hanmer Springs met haar ontspannende warmwaterbaden. Op de top van het Zuidereiland vindt u Abel Tasman en de Marlborough Sounds, waar je geniet van zonnige temperaturen en prachtige stranden.

Camper Fly & Drive Nieuw-Zeeland

Een fly & drive arrangement is het perfecte begin van je reis door Nieuw-Zeeland. Wil je ergens langer of korter verblijven, een ander campertype of wil je ook de rest van de overnachtingen geregeld hebben? Dat kan! Bij Travelworld stemmen we de reis namelijk helemaal af op je wensen. Wist je dat we bijvoorbeeld ook extra excursies voor je kunnen boeken? Neem contact met ons op.

Pluspunten van deze reis

  • Begin in Christchurch eindig in Auckland
  • Je bepaalt zelf jouw route
  • Korter of langer kan
  • Auto inleveren in een andere plaats kan. Vraag naar de mogelijkheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over Travelworld

Met een breed productaanbod is er voor elke reiswens een geschikt pakket. Wil je een rode draad door de reis, een hele reis plannen of juist helemaal niks? Travelworld biedt voor elke optie een uitkomst. Zo kan je een complete reis boeken met een vaste route en overnachtingen, maar het boeken van alleen een vlucht en/of huurauto of -camper behoort ook tot de mogelijkheden. Travelworld heeft als doelstelling het bieden van een zo voordelig mogelijke goede reis en doet dat met de volgende reismogelijkheden; autorondreizen, camperrondreizen, startpakketten, fly & drives. Maar ook voor maatwerk ben je hier aan het juiste adres!

Ander reisaanbod:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *