Fly & Drive Nieuw-Zeeland Noordereiland

Ervaar de gastvrijheid van de kiwi's


Deze reis wordt aangeboden door SRC Reizen en wordt door hen als volgt omschreven:

Nieuw-Zeeland Noordereiland

Nieuw-Zeeland is een paradijs voor natuurliefhebbers, en een uitgelezen vakantiebestemming om met een huurauto te verkennen! Op deze eilandengroep – Nieuw-Zeeland bestaat uit het kleinere Noordereiland en het Zuidereiland – ervaart u rust en ruimte en kunt u de weergaloze natuur beleven. Heel veel en heel spectaculaire natuur! Deze fly drive neemt u mee naar het Noordereiland: een van de mooiste plekjes ter wereld. U vindt hier hoge bergen, tropische valleien, blauwgroene gletsjers en uitgestrekte zandstranden. En natuurlijk de innemende kiwi’s, zoals de gastvrije inwoners van Nieuw-Zeeland ook wel worden genoemd.


Tijdens deze fly drive Nieuw-Zeeland voert de uitgestippelde route u langs de mooiste bezienswaardigheden én het prachtigste natuurschoon van het Noordereiland. Imposante gebergtes worden afgewisseld door glooiend groene heuvels en kraakheldere meren. In Wai-O-Tupa, een plek met vulkanische activiteit, wordt u getrakteerd op bijzondere natuurfenomenen: borrelende modderpoelen en spuitende geisers. Op verscheidene momenten gedurende deze fly drive heeft u de mogelijkheid kennis te maken met de inheemse fauna. Wist u dat een kiwi niet alleen een stuk fruit en de bijnaam van de Nieuw-Zeelander is, maar ook een bijzondere vogel is? In Otorohanga kunt u de kiwi zien in zijn natuurlijke leefomgeving. Maar ook het zeeleven is bijzonder! Nabij Wellington kunt u tijdens een boottocht maken op zoek naar dolfijnen, orka’s en pinguïns.


Nieuw-Zeeland is niet alleen natuur! Op het Noordereiland staan steden als Auckland en Wellington bol van musea! En in Rotorua kunt u uitgebreid kennismaken met de Maori, de oorspronkelijke bewoners. Kortom, het Noordereiland zal u verrassen, verbazen en betoveren. En deze fly drive laat u daar optimaal van genieten, want alle logistieke zaken als vluchten, hotels én de huurauto zijn voor u geregeld! Dus ‘kia ora’, wees welkom in Nieuw-Zeeland en geniet!

Pluspunten van deze reis

  • retourvlucht Amsterdam – Auckland
  • toeristenklassehotels
  • 13 dagen autohuur
  • 2x ontbijt
  • informatiepakket en routekaart
  • verlenging fly drive Zuidereiland
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over SRC Reizen

De groepsreizen en individuele reizen van SRC zijn geschikt voor iedereen die tijdens zijn vakantie méér van de wereld wilt ontdekken! Al 33 jaar organiseert SRC de mooiste culturele groepsreizen, fly drives en een privéreis met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. Tijdens deze reizen laat SRC de gasten niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels. Door de enthousiaste verhalen van getalenteerde reisleiders en gidsen komt de cultuur van het vakantieland écht tot leven. Vele tevreden reizigers kunnen dit beamen!

Meer reizen naar Nieuw-Zeeland:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *