Fly & Drive Nieuw-Zeeland Zuidereiland

Avontuur in de weergaloze natuur


Deze reis wordt aangeboden door SRC Reizen en wordt door hen als volgt omschreven:

Nieuw-Zeeland Zuidereiland

Nieuw-Zeeland is een paradijs voor natuurliefhebbers, en een uitgelezen vakantiebestemming om met een huurauto te verkennen! Op deze eilandengroep – Nieuw-Zeeland bestaat uit het kleinere Noordereiland en het Zuidereiland – ervaart u rust en ruimte en kunt u de weergaloze natuur beleven. Heel veel en heel spectaculaire natuur! Deze fly drive over het Zuidereiland voert u langs goudgele zandstranden en regenwouden naar fjorden en gletsjers. U ziet albatrossen en pinguïns, zeehonden en pelsrobben en met een beetje geluk ook dolfijnen en walvissen.


Het Zuidereiland is groter dan Nederland en toch wonen er slechts 1 miljoen mensen. Bijna de helft hiervan woont in Christchurch! De rust en ruimte van het eiland maken deze fly drive Nieuw-Zeeland tot een bijzondere ervaring. Vanuit Christchurch reist u via Kaikoura, waar u walvissen kunt spotten, naar het Abel Tasman National Park. De stranden hier zijn schitterend en het omliggende woud nodigt uit tot een wandeling. Ten zuidwesten liggen de fjorden en gletsjers, waar u de bekende Fox-gletsjer en Franz Josef-gletsjer kunt bewonderen. Deze gletsjers zijn nog altijd in beweging en daardoor onvoorspelbaar: ziet u Fox Glacier bewegen? Mensen die houden van avontuur kunnen in Queenstown hun hart ophalen. In en rond deze stad kunt u verschillende actieve uitstapjes maken. In de omgeving van Te Anau liggen Milford Sound en Doubdful Sound: de bekendste en ook de mooiste fjorden van Nieuw-Zeeland. Een cruise over een van de fjorden is echt een aanrader. Via de albatrossen en pinguïns van Dunedin reist u weer het binnenland in, waar u een blik werpt op Mount Cook. De reis eindigt waar hij begon: in Christchurch.


Kortom, de vooraf uitgestippelde route van deze fly drive laat u het mooiste van het Zuidereiland zien! In uw huurauto en met een routekaart kunt u als een moderne ontdekkingsreiziger in het spoor van Abel Tasman dit deel van Nieuw-Zeeland verkennen. U hoeft alleen maar te genieten van Nieuw-Zeeland, want alle logistieke zaken als vluchten, hotels én de huurauto zijn voor u geregeld! Reist u mee naar het Zuidereiland?

Pluspunten van deze reis

  • retourvlucht Amsterdam – Christchurch
  • toeristenklassehotels
  • 15 dagen autohuur
  • informatiepakket en routekaart
  • verlenging Noordereiland
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over SRC Reizen

De groepsreizen en individuele reizen van SRC zijn geschikt voor iedereen die tijdens zijn vakantie méér van de wereld wilt ontdekken! Al 33 jaar organiseert SRC de mooiste culturele groepsreizen, fly drives en een privéreis met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. Tijdens deze reizen laat SRC de gasten niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels. Door de enthousiaste verhalen van getalenteerde reisleiders en gidsen komt de cultuur van het vakantieland écht tot leven. Vele tevreden reizigers kunnen dit beamen!

Meer reizen naar Nieuw-Zeeland:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *