Groepsreis over IJsland


Deze reis wordt aangeboden door Sawadee en wordt door hen als volgt omschreven:

Reis in 14 dagen langs spectaculaire landschappen

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland, vlakbij de poolcirkel, bezoeken we onder andere de ‘Gouden Driehoek’. Je reist langs de gehele zuidkust met haar prachtige watervallen, betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers. Via de oostelijke fjordenkust rijden we door naar het ruige binnenland en langs de verlaten noordkust en het mooie schiereiland Snaefellsnes komen we na bijna twee weken weer aan in Reykjavik. Je kunt per boot op zoek naar walvissen en dolfijnen. IJsland is ook het land van de trollen en elfen uit de oude sagen en van het ontspannen in één van de vele warmwaterbronnen.

Route 14 daagse rondreis IJsland

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland maken we onder andere diverse wandelingen. Dit is een zeer afwisselende groepsreis voor liefhebbers van spectaculaire natuur. Daarnaast kun je vanuit Reykjavik ook vele activiteiten ondernemen. Je overnacht tijdens de reis voornamelijk in guesthouses.
Dag 1 – vlucht Amsterdam – Reykjavik
Dag 2 – bezoek aan de Gouden Driehoek van IJsland
Dag 3 – Landmannalaugar
Dag 4 – naar Vik / optioneel gletsjerwandeling
Dag 5 – Laki kraters
Dag 6 – wandelen in het Skaftafell Nationaal Park – bezoek Jokulsarlon ijsbergenmeer
Dag 7 – naar Modrudalur
Dag 8 – naar Husavik
Dag 9 – Myvatnmeer en omgeving
Dag 10 – naar Saudarkrokur
Dag 11 – naar Snaefellsnes
Dag 12 – via Grabrok vulkaan naar Reykjavik
Dag 13 – Reykjavik, vrije dag
Dag 14 – vlucht naar Amsterdam

Bekijk of boek deze reis

Over Sawadee

Sawadee is onderdeel van Travelopia, een collectief van meer dan 50 (internationale) reismerken. Gespecialiseerde groepsreizen is waar het bij Sawadee omdraait. Het gemak voor jou want tickets, overnachtingen en vervoer wordt allemaal geregeld. Daarnaast is er voldoende vrijheid, binnen de reis, om je eigen ding te doen. Het toffe aan Sawadee is dat ze bewust en verantwoord reizen. Ze houden rekening met de natuur en de lokalen bevolking. Zij streven ernaar om in elke reis een project op te nemen dat gericht is op natuurbescherming of waarbij de inkomsten direct terechtkomen bij de lokale bevolking. Zo draag jij met jouw vakantie een steentje bij!

Meer groepsreizen naar IJsland:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *