Groepsreis wandelvakantie IJsland


Deze reis wordt aangeboden door Djoser en wordt door hen als volgt omschreven:

Het kleurrijke Reykjavik is begin- en eindpunt van deze unieke wandelreis. We wandelen in drie verschillende natuurgebieden, waar een basiskamp opgezet wordt. Djoser zorgt voor de kampeer- en kookuitrusting en zelf neem je alleen een slaapzak mee. In de vallei bij Thorsmörk en bij Skaftafell zijn diverse goede gemarkeerde wandelroutes en ook Landmannalaugar, dat rijk is aan geothermische verschijnselen, is een wandeleldorado. We bezoeken de beroemde waterval Gullfoss en de met ijsschotsen bezaaide blauwe lagune Jökulsárlón.

Reisschema 12 daagse wandelvakantie

 1. Amsterdam – Reykjavik
 2. Reykjavik – Gouden Cirkel – Thorsmörk
 3. Thorsmörk
 4. Thorsmörk
 5. Thorsmörk – Skaftafell
 6. Skaftafell
 7. Skaftafell, Jökulsárlón
 8. Skaftafell – Landmannalaugar
 9. Landmannalaugar
 10. Landmannalaugar
 11. Landmannalaugar – Reykjavik
 12. Reykjavik – Amsterdam

Tijdens Djoser Wandelreizen maak je dagwandelingen vanuit een verblijfplaats of een meerdaagse trekking. Er is geen sprake van een strak gepland reisschema. Op rustdagen kun je extra wandelingen maken of andere dingen gaan ondernemen. De reisbegeleider kan je hierover altijd tips en suggesties geven. Je bent natuurlijk niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Door het karakter van onze reizen en de plaatselijke omstandigheden kunnen zich onverwachte situaties voordoen. Hierdoor kan het voorkomen dat een bepaalde wandeling of activiteit niet door kan gaan of aangepast moet worden. We reizen in groepen van gemiddeld 12, maximaal 16 personen.

Bekijk of boek deze reis

Over Djoser

Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid.

Meer groepsreizen naar IJsland:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *