Vliegticket Nieuw-Zeeland + startpakket


Deze reis wordt aangeboden door Activity International en wordt door hen als volgt omschreven:

Ons doel? Je met een goed backpackerticket op een voordelige, veilige en comfortabele manier naar Nieuw-Zeeland laten reizen! En je na aankomst de hulp te bieden zodat je reis direct goed begint. Want ook in Nieuw-Zeeland geldt, een goed begin… is het halve werk.

Dit kan uitstekend met de vliegtickets van Qantas, dé Australische luchtvaartmaatschappij die uitstekende vluchten heeft op 3 steden in Nieuw-Zeeland, plus één van onze startpakketten in Auckland. Waarom Auckland? Omdat wij uit ervaring weten dit de meest populaire stad is on je avontuur in Nieuw-Zeeland te beginnen. Hier maak je makkelijk vrienden, er is vrij snel werk te vinden en het is een prima plek om reisspullen aan te schaffen of een auto te kopen.

Wil je een stopover in Australië en / of Azië? Dat kan! Aan jou de keuze.

Stel zelf je ticket samen

Jij bepaalt hoe je gaat! Stel zelf je route samen uit de onderstaande steden en creer jouw reis. Hoe mooi wil je het hebben!

Vertrek Aankomst
Nieuw-Zeeland
Vertrek
Nieuw-Zeeland
Stopover Australië
(optioneel)
Stopover Azië
(optioneel)
Kuala Lumpur
Amsterdam Auckland Sydney Singapore
Rotterdam  Auckland Christchurch Melbourne Bangkok
Brussel Wellington Brisbane Hongkong
Dubai
Bali

Voorwaarden ticket Nieuw-Zeeland

Ons ticket naar Nieuw-Zeeland is altijd 12 maanden geldig en je kunt na vertrek de data en route nog wijzigen. De eerste datumwijziging is gratis. Voor volgende datumwijzigingen betaal je € 30 per aanpassing (max. 4 in totaal). Voor een routewijziging betaal je € 150.

Bekijk of boek deze reis

Over Activity International

Activity International is een reisorganisatie anders dan andere. Activity International richt zich vooral op mensen die net even op een andere manier willen reizen, en het land op een andere manier dan de meeste toeristen willen zien. Een bijzondere reis of vakantie dus. Hierbij valt te denken aan backpackersreizen, vrijwilligerswerk, stages, wildlifeprojecten en au-pairwerk in het buitenland. Zo ook in Nieuw-Zeeland!

Ander reisaanbod:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *