Winter groepsreis IJsland


Deze reis wordt aangeboden door Sawadee en wordt door hen als volgt omschreven:

Winterreis langs spectaculaire landschappen

De zuidkust van IJsland is een prachtig gebied voor een reis in de winter. Afwisselende landschappen, vaak in een sprookjesachtig witte omgeving van sneeuw en ijs gecombineerd met de hoogtepunten van IJsland. Je overnacht tijdens de reis in comfortabele hotels op basis van een tweepersoonskamer. In een aantal hotels kun je gebruik maken van de mogelijkheid om een warm bad te nemen in de buitenlucht.

Met uitzondering van dag 7 in Reykjavik hebben we verder gedurende de hele reis de beschikking over eigen vervoer. Er zijn weinig lange reisdagen omdat we niet iedere dag heen en weer rijden naar Reykjavik.

Route 8 daagse rondreis IJsland Winter

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland ontdek je het land van vuur en ijs; van betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers. IJsland is ook het land van het hippe Reykjavik, de trollen en elfen uit de oude sagen en van het ontspannen in één van de warmwaterbronnen. Beleef de winterse dagen en ontdek IJsland.
Dag 1 – vlucht Amsterdam – Reykjavik
Dag 2 – bezoek aan de Gouden Driehoek
Dag 3 – watervallen en gletsjerwandelen
Dag 4 – wandeling Fjardrargljufur kloof en bezoek Jökulsárlón ijsbergenmeer
Dag 5 – wandelen in het Skaftafell Nationaal Park (NP)
Dag 6 – terug naar Reykjavik
Dag 7 – Reykjavik
Dag 8 – vlucht naar Amsterdam

Bekijk of boek deze reis

Over Sawadee

Sawadee is onderdeel van Travelopia, een collectief van meer dan 50 (internationale) reismerken. Gespecialiseerde groepsreizen is waar het bij Sawadee omdraait. Het gemak voor jou want tickets, overnachtingen en vervoer wordt allemaal geregeld. Daarnaast is er voldoende vrijheid, binnen de reis, om je eigen ding te doen. Het toffe aan Sawadee is dat ze bewust en verantwoord reizen. Ze houden rekening met de natuur en de lokalen bevolking. Zij streven ernaar om in elke reis een project op te nemen dat gericht is op natuurbescherming of waarbij de inkomsten direct terechtkomen bij de lokale bevolking. Zo draag jij met jouw vakantie een steentje bij!

Meer groepsreizen naar IJsland:


« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *