Volvo Ocean Race in Auckland

De Volvo Ocean Race is één van ’s werelds bekendste en grootste zeilraces. Er nemen zeven teams deel aan deze heftige race die hen in verschillende etappes 70.000 km over de wereld voert.
Na een etappe, gestart in China, van twintig dagen zijn op dit moment de eerste drie teams gefinisht in Auckland en komen de laatste drie teams op korte termijn binnen, één team is niet gestart. Auckland is in de ban van de Volvo Ocean Race. Zo is Auckland Viaduct getransformeerd in een echt Volvo Ocean Race walhalla waar alles rondom de stop over geregeld wordt en waar evenementen plaatsvinden.

Wanneer je in de buurt bent neem dan zeker een kijkje bij deze imposante race boten. Wil je meer weten over de activiteiten rondom de Volvo Ocean Race in Auckland kijk dan op Volvo Ocean Race Auckland.

Op dit moment niet in de buurt van Auckland maar wel interesse in de Volvo Ocean Race? Bekijk dan de live stream om alle ins en outs te volgen, of heb nog even geduld en want half juni doet de Volvo Ocean Race zich aan in Scheveningen.


«

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *