Camper Waterfilter met Slang van Icepure YW003-H

Let op: met flexibele slang
Icepure YW003-H Waterfilter met 5 micron filterelement erin. Erg compact en handig mee te nemen.
Aansluiting: 3/4 binnendraad en 3/4 buitendraad
Toepassing: Kan op verschillende manieren gebruikt worden. Meteen op de kraan of voor de tank of tussen de slang.

Het lekkerste water, waar u ook aanlegt of naartoe reist met Icepure YW003-H waterfilters voor boot en camper.
Filter voor de gecombineerde reductie van chloor, bijsmaken, geuren en microbiologische elementen

Elk filter gaat een half seizoen – drie maanden – mee en is eenvoudig horizontaal of verticaal te installeren aan de toevoerleiding naar tank. Bijvoorbeeld met gardena koppelingen. Vervangen gaat net zo simpel en snel.

Verwijderen van chloorsmaak en -geur
Chloor kan aanwezig zijn in leidingwater doordat waterleidingbedrijven het voor desinfectie toevoegen om schadelijke bacteriën in het water te doden. Er kan ook een laag gehalte worden gehandhaafd voor een 'eind-desinfectie' tot aan de toevoerkraan van de gebruiker.
Chloor is een van de meest voorkomende oorzaken van klachten over de smaak en de geur van kraanwater. Actieve koolstof biedt een eenvoudige en effectieve manier om het chloorgehalte van water te verlagen. Ook andere smetten in het water, zoals de smaak en geur van sporen van organische stoffen, die bijvoorbeeld kunnen zorgen voor een aardesmaak of een chemische smaak, kunnen goed worden verwijderd door actieve koolstof.

Niet alle actieve koolstoffen zijn hetzelfde. Icepure biedt een assortiment op koolstof gebaseerde systemen met hoge prestaties voor het verwijderen van chloor, bijsmaken en geuren. Door het gebruik van onze nieuwe, unieke koolstofblok technologie leveren deze systemen marktleidende prestaties voor de reductie van chloor, bijsmaken, vuil, geuren en bacteriën.

KDF 55
Dankzij de toegevoegde KDF55 media. Wordt nog beter de verontreinigingen uit het water gefilterd en worden schadelijke bacteriën nog effectiever gedood.
Filtert zware metalen, absorbeert 99% van het lood uit het water, Verwijderd Mercury, Nickel, Chromium en andere soorten metaal uit het water.

Verwijdert meer dan 95% chloor.
Verwijdert bezinksel, vuil, roest en zand tot een deeltjesgrootte van 5 micron.
Filtercapaciteit 3 maanden.

Aangeboden door: