Reizen in Oceanië

Rondreizen aan de andere kant van de wereld

De meest afgelegen plekjes op aarde zijn te vinden in Oceanië het kleinste werelddeel van de wereld. De bekendste en populairste landen binnen Oceanië zijn Australië en Nieuw-Zeeland. Alle nationaliteiten backpacken er hier op los. Met perfecte witte stranden, ruige berggebieden en mysterieuze onderwater werelden is Oceanië ultiem voor ontdekkingsreizigers.

Op Reizenin.net vind je praktische informatie voor jouw rondreis door Oceanië. Allemaal vanuit eigen ervaring. Wij, Lars & Dasja, hebben één maand Australië en zes maanden Nieuw-Zeeland verkend. Andere landen in Oceanië staan nog op de bucketlist en volgen in de toekomst.

Home » Oceanië
reizen in nieuw-zeeland

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is misschien wel één groot hoogtepunt! Voor de adrenaline junkies, avonturiers, natuurliefhebbers, ontdekkingsreizigers of luxe paardjes een Nieuw-Zeeland rondreis biedt voor iedereen ultieme activiteiten. Ontdek de wonderen wereld van Nieuw-Zeeland en laat de Nieuw-Zeeland kriebels oplaaien.

reizen in australie

Australië

Australië is het perfecte land voor een lange reis. De ongerepte natuur is zo uniek, van de uitgestrekte outback tot regenwouden en vergeet de heerlijke stranden niet. Hoewel Australië enorm populair is zijn er nog genoeg verlaten spots te vinden waar je het gevoel krijgt alleen op de wereld te zijn. Haal het maximale uit jouw Australië-reis!

De laatste berichten uit Oceanië

Wij Reizen In op Instagram

Instagram reports: No token provided