Camper huren in Nieuw-Zeeland

Een vrijblijvende offerte voor de ideale camper

Interesse om een camper te huren in Nieuw-Zeeland? Doe dan een offerteaanvraag bij TotallyCampers. Dit boekingsagentschap bestaat al 20 jaar en is door Nederlanders Down Under opgericht. TotallyCampers werkt alleen samen met betrouwbare en gerenommeerde verhuurders. De keus is enorm maar zij weten precies welke voertuigen beschikbaar zijn en zien door de bomen het bos juist wèl!

Tip: Wil jij een camper huren in het Nieuw-Zeelandse hoogseizoen (december t/m maart)? Probeer dan op zijn minst ongeveer driekwart jaar van tevoren de offerteaanvraag te doen om nog een camper te bemachtigen tegen een normale prijs. Later wordt het vaak lastig om nog iets (betaalbaars) te vinden. Het is voor die periode eenvoudiger om een vlucht te boeken dan om een camper te vinden, wees er dus op tijd bij!

TotallyCampers doet er alles aan om voor jou de ideale camper match te vinden. Van luxe motorhomes met toilet en douche aan boord tot ‘sleepervans’: eenvoudige camperbusjes in een lagere prijsklasse. Persoonlijk contact staat hierbij hoog in het vaandel. Noem het maatwerk of goede service maar een fijnere manier van een camper huren kunnen wij ons niet bedenken. Geen standaard e-mails of offertes via een automatisch systeem maar een op maat gemaakte offerte die precies aansluit bij jouw wensen.

Doe direct een offerteaanvraag

Ik wil een offerte ontvangen voor*

Een model inclusief*

Vanuit*

Naar*

Ophaaldatum*

Inleverdatum*

Verzekering

Aantal personen*

Leeftijd bestuurder*

Leeftijd kinderen

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Herhaling e-mailadres*

Nationaliteit

Telefoonnummer

Extra huuritems en opmerkingen / mededelingen

*zijn verplichte velden om tot een zo goed mogelijke offerte te komen.

Aanbod campers

Op het moment dat je op tijd opzoek gaat naar een camper biedt TotallyCampers een ruim aanbod aan voertuigen. Van luxe motorhomes met toilet en douche aan boord tot ‘sleepervans’: eenvoudige camperbusjes in een lagere prijsklasse. Maar ook ‘self contained’ hitop campers met een klein toiletje aan boord waarmee je op de vele Freedom Campsites mag kamperen!
Mocht je een paar maanden voor vertrek een camper willen huren hou dan rekening met een minder breed aanbod aan voertuigen waar, hoe dichter je bij het vertrek komt, een steeds hogere prijs voor betaald moet worden.

Let op: De goedkoopste modellen vliegen als eerste de deur uit. Hier dien je dus echt op tijd bij te zijn, zeker driekwart jaar van tevoren.

Het bovenstaande offerteformulier biedt de mogelijkheid om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze offerte komt bij TotallyCampers binnen waarna zij contact opnemen met jou en een persoonlijke offerte maken die perfect aansluit op de behoeften en wensen.

Regel alles in één keer met een complete camperrondreis

Of bekijk alle Nieuw-Zeeland reizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *