Camper huren in IJsland

Ontdek de uiterste hoekjes van IJsland in een huurcamper

IJsland is het ideale land om per camper te verkennen. Lekker makkelijk, waar je ook naar toe gaat je neemt altijd je bed mee. Met voldoende aanbod campings over het hele eiland is er altijd wel een mooi plekje te vinden om te overnachten. En een bijkomend voordeel is dat je op campings veel goedkoper uit bent dan in de dure hotels en hostels. Vaak heb je nog een mooier uitzicht ook! Hoewel wij met onze eigen camper over IJsland reden geven we je toch tips om zo goedkoop mogelijk een camper te huren in IJsland.

Wat is er te huur in IJsland?

Wat campers betreft zijn er breed genomen twee typen te onderscheiden op IJsland. Vraag ons niet hoe het zo is gekomen, maar niet eerder hebben we dit aanbod ergens gezien. In IJsland zijn de zogenaamde combo campers namelijk erg populair, maar ook de serieuze camper is te huur alsook 4x4 campers.

Een combo camper huren

Of we het officieel een camper kunnen noemen daar zijn we nog niet over uit, maar vooral door de prijs zijn het populaire campers op IJsland. Het is eigenlijk een bestelwagen welke is omgebouwd om met twee personen in te kamperen. Met de benodigde kampeeruitrusting en een bed om in te slapen ben je klaar om IJsland te ontdekken.

Prijs vanaf: €90,- per dag
Voordeel: de goedkoopste optie
Nadeel: weinig ruimte en niet heel comfortabel

ijsland camper huren

Lees hieronder verder!
 • Geothermische activiteit Hverarönd IJsland
  anemptytextlline
 • Uitzicht vanaf de ring road IJsland
  anemptytextlline
 • Noorderlicht spotten in IJsland
  anemptytextlline
 • oost ijsland hoogtepunten
  Dasja kijkt uit over de kustlijn van oost-IJsland
  anemptytextlline
 • Bijzondere plek de Fjadrárgljúfur canyon
  anemptytextlline
 • Heftige avondlucht boven Reykjavik
  anemptytextlline