Reizen in Nieuw-Zeeland

Start jouw reisvirus voor Nieuw-Zeeland aan de hand van onze ervaringen opgedaan in zes maanden rondreizen door het land van de lange witte wolk.

Reizen in Nieuw-Zeeland

Alles wat je gehoord hebt, is waar: hier wil je naartoe. Reizen in Nieuw-Zeeland is iets wat je gedaan moet hebben.

Reizen in Nieuw-Zeeland

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw rondreis door Nieuw-Zeeland tot een succes te maken. Van achtergrondinformatie tot tips en de beste reisorganisaties.

Home » Oceanië » Reizen in Nieuw-Zeeland

Alles wat je moet weten over Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een typisch bucketlist-land. En doet die vermelding ook echt eer aan. Hier ga je niet snel teleurgesteld worden. De natuur is ongekend, wildlife ga je makkelijk spotten en de landschappen vervelen nooit. Loop je daar niet warm voor dan zijn het de inwoners en de Maori-cultuur wel die reizen in Nieuw-Zeeland een once in a lifetime experience maken. Ja, Nieuw-Zeeland is 24 uur vliegen meer dan waard.

Het is niet elke dag dat je naar de andere kant van de wereld gaat, dus bereid je goed voor op de reis van je leven. Gelukkig heb je ons gevonden, hier vind je alles wat je moet weten over Nieuw-Zeeland. Over hoe het is om links te rijden, ontdek je de beste tijd van het jaar om Nieuw-Zeeland te bezoeken, maar ook hebben we een paar heerlijke reisroutes voor je opgesteld. Kortom, alles wat je nodig hebt om het maximale uit jouw Nieuw-Zeeland-reis te halen.

Reizen in Nieuw-Zeeland, onze ervaringen

We kochten een oud busje, bouwde en schilderde deze om tot de New-Zealand Experience en begonnen aan een zes maanden lang avontuur door Nieuw-Zeeland. We reden 20.000 kilometer, liepen er nog eens 200 en dat in adembenemende landschappen zoals je deze kent van de ansichtkaarten.

Al onze ervaringen vind je hier terug, zodat jij goed voorbereid op rondreis of vakantie naar Nieuw-Zeeland gaat. We willen al je vragen beantwoorden en geven je een compleet overzicht van reisroutes, tips & tricks, bezienswaardigheden en organisaties waar je terecht kunt om bijvoorbeeld een camper te huren. Alles wat je nodig hebt om de reis van je leven te maken. Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op we vertellen je graag meer!

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Ja, weet je het eigenlijk al, wil je op reis naar Nieuw-Zeeland? Wij kunnen niet anders zeggen dan: doen! Om je op weg te helpen bij jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland hebben we de leukste (en meest complete) reizen naar Nieuw-Zeeland voor je uitgezocht.