Reizen in Nieuw-Zeeland

In de natuur genieten van absolute vrijheid

Bezienswaardigheden

Niks missen tijdens de Nieuw-Zeeland reis? Bekijk hier het overzicht van de mooiste bezienswaardigheden van Nieuw-Zeeland.

Reisroutes

Nog geen idee hoe je jouw reis wilt gaan indelen? Neem een kijkje bij de reisroutes en ontdek zelfs de kleinste bijzonderheden van Nieuw-Zeeland.

Praktische informatie

Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom staan de belangrijkste punten voor een Nieuw-Zeeland reis hier op een rij.

Reisverhalen

Benieuwd naar hoe wij en andere reizigers Nieuw-Zeeland hebben beleefd? Lees hier de persoonlijke reisverhalen. Wil jij een reisverhaal delen? Dat vinden wij leuk! Neem contact op.

Lars & Dasja Reizen in Nieuw-ZeelandNieuw-Zeeland reizen tips


We kochten een oud busje, bouwde en schilderde deze om tot de New-Zealand Experience en begonnen aan een zes maanden lang avontuur. We reden 20.000 kilometer, liepen er nog eens 200 en dat voornamelijk in adembenemende landschappen zoals je deze kent van de ansichtkaarten. Onze Nieuw-Zeeland rondreis voerde langs besneeuwde bergtoppen, helderblauwe meren (blue lakes), afgelegen stranden, tropische regenwouden, gletsjers en maanlandschappen.
Al onze ervaringen vind je hier terug, zodat jij goed voorbereid op rondreis of vakantie naar Nieuw-Zeeland gaat. We hopen al je vragen te beantwoorden en geven je een compleet overzicht van reisroutes, tips & tricks, bezienswaardigheden en organisaties waar je terecht kunt om bijvoorbeeld een camper te huren. Alles wat je nodig hebt om de reis van je leven te maken.

Reizenin.net: Start jouw reisvirus voor Nieuw-Zeeland!


De laatste berichten uit Nieuw-Zeeland

Of bekijk alle berichten
Streken

Met veertien streken is er veel te ontdekken in Nieuw-Zeeland. De ene streek is nog meer divers dan de ander. Lees hier de hoogtepunten per streek en ontdek welke streek jij niet wilt missen.

Vliegtickets

Er is een breed aanbod vliegtickets naar Nieuw-Zeeland, van directe vluchten tot vluchten met een stop-over in Azië of Australië. Bekijk het aanbod.

Camper huren

Een ideale manier van rondreizen is per camper, gehuurd of gekocht. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een camper in Nieuw-Zeeland.

Reisaanbod

Het reisaanbod naar Nieuw-Zeeland is breed. Van backpacken, op budget of een luxe reis het kan allemaal. Bekijk hier het beste aanbod.

Reisaanbod naar Nieuw-Zeeland

Of bekijk het complete reisaanbodLiefde van bezoekers