Eliza was here

Onontdekte vakantieadresjes

Home » Reisorganisaties » Reisaanbod Eliza was here

Ga op in de lokale bevolking ver weg van de massa

Eliza was here biedt zowel vlieg- als autovakanties in het Middellandse Zeegebied. Waar iedereen rechts afslaat, slaat Eliza was here linksaf. Hierdoor heeft deze organisatie bijzondere bestemmingen en vakantieadresjes bij elkaar verzameld. Wanneer je een vakantie bij Eliza was here boekt, ben je verzekerd van een vakantie ver weg van het massatoerisme. Je gaat helemaal op in de lokale bevolking en ontdekt het land op je eigen manier.

Het toffe is dat Eliza was here ieder jaar langs alle accommodaties gaat. Zo waarborgen ze de waarden waar ze voor staan. Hierdoor weet je zeker dat de je vakantieadres van kwaliteit is en niet zal tegenvallen. Alle bijzondere ongerepte plekken die je via Eliza was here kunt bezoeken zijn te vinden in het Middellandse Zeegebied. Afgelegen strandjes en kraak verse lokale gerechten gegarandeerd dus. Alle vliegvakanties boek je inclusief vlucht, verblijf en auto. Daarnaast zijn er ook losse autovakanties naar Zuid-Europese bestemmingen te boeken.

 • Klimmen in IJsland
  anemptytextlline
 • Dasja en Ninja met de ondergaande zon
  anemptytextlline
 • Het grote plein van Essouaira
  anemptytextlline
 • Snorkelen Italië San Rocco
  anemptytextlline
 • Surf walhala Imsouane
  anemptytextlline
 • Italië hot water stream
  Lars in de waterval van Cascate del Mulino
  anemptytextlline
 • Met de camper door het Rifgebergte
  anemptytextlline
 • Epische zonsondergang langs de Zuidelijke Atlantische kust
  anemptytextlline
 • Episch noorderlicht Seyðisfjörður IJsland
  anemptytextlline
 • Bus omgebouwd en klaar om te reizen
  anemptytextlline

Reisaanbod Eliza was here

Naast de vlieg- en autovakanties zijn er een aantal leuke themareizen samengesteld. Dus heb je een specifieke vakantie voor ogen? Check dan de themavakanties.

Duurzame plekjes

Bij de duurzame plekjes verblijf je in accommodaties die bijdrage aan duurzaamheid. Respect voor de natuur is hierbij een belangrijk aspect. Sommige adresjes gaan nog verder door bijvoorbeeld wijn op biologische wijze te produceren of gerechten te bereiden met groente uit eigen tuin.

Culinaire vakanties

Hou jij van lekker eten en vind je het leuk om lokale keukens te leren kennen? Ga dan op culinaire ontdekkingstocht via Eliza was here. Wie weet sta jij je eigen brood te bakken op vakantie of geniet je van biologische gerechten met streekproducten.

Eliza’s huwelijksreizen

Stap je het huwelijksbootje in en is het tijd voor een huwelijksreis? Eliza was here heeft romantische plekjes in Europa voor je op een rijtje gezet. Bij alle huwelijksreizen verblijf je in kleinschalige accommodaties en leef je eventjes in de stijl van het land.

Vakantie met kinderen

Met het hele gezin vakantie vieren op kindvriendelijke locaties maar wel op unieke vakantieadresjes? Bekijk dan de opties van Eliza was here. Vaak is er een speeltuintje of zwembad aanwezig maar ook zijn er eigenaren die leuke uitstapjes organiseren.

Ervaringen

Ben je terug van je reis of vakantie, of heb je in het verleden al een reis via deze organisatie geboekt? We horen graag wat je ervan vond. Positief of negatief, laat wat van je horen in een reactie onderaan de pagina. Zo helpen we elkaar bij het boeken van een super trip!

Waarom Wij Reizen In reisorganisaties toont?

Deze toffe reizen bieden wij aan via en voor andere reisorganisaties. Wij krijgen hier niet direct voor betaald. Hoe dan wel? Wanneer jij via onze site bij de reisorganisatie een reis boekt, ontvangen wij daar een kleine commissie over. Dit kost jou helemaal NIETS extra’s maar zo draag je wel bij aan onze reizen. Want hoe meer reizen er via ons geboekt worden hoe langer wij op de weg blijven. Zo kunnen we deze site uitbreiden, onderhouden en praktische informatie toevoegen, die jou helpt en inspireert.. Win win toch?!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *