Camper huren in Portugal

Slaap op de mooiste plekjes van Portugal in een huurcamper

Misschien komt het doordat het perfect in ons straatje past, maar een camper huren in Portugal is volgens ons één van de beste beslissingen die je kan maken. Het land is er perfect voor ingericht, en ook met het klimaat zit het goed. Resultaat, het hele jaar door is het goed vertoeven in een (gehuurde) camper. Hoewel een camper huren duurder is dan een auto huren brengt het een heleboel andere voordelen met zich mee, waardoor je Portugal nog beter leert kennen en nog meer van dit land gaat houden.

De grote voordelen van een huurcamper

Waarom moet je juist in Portugal een camper huren? Nou dat zullen we je eens haarfijn uitleggen. Ook al is een camper huren in het begin duurder dan een auto huren, of reizen met het openbaar vervoer, gedurende de verdere reis bespaar je. Overnachtingskosten hoef je helemaal niet te maken, slaap met de camper waar je wilt! Dit kan gratis als je gaat wildkamperen, maar ook al gebruik je de betaalde camperplaatsen of campings, je zult veel minder geld kwijt zijn dan wanneer je elke keer een hotel, hostel of B&B moet boeken. En het grootste voordeel, met een camper sta je vaker op onwijs mooie plekken. Direct aan het strand, uitzicht op zee of juist hoog in de bergen omgeven door de natuur. Zie de camper als je eigen hotelkamer waar je elke dag een ander schitterend uitzicht bij uitzoekt.

Direct een camper huren in Portugal?

Via Goboony huur je een (zelfbouw of fabrieks-) camper van een particulier. Dit maakt het aanbod erg gevarieerd, grote kans dat je hier een toffe camper vindt voor jouw rondreis. Het mooie aan Goboony is dat ze ook nog eens tot 40% goedkoper zijn dan de traditionele verhuurbedrijven. Daarnaast ben je goed verzekerd en bieden ze 24/7 support. Service waar je op kunt vertrouwen. Bekijk het aanbod en huur jouw camper in Portugal!

Lees hieronder verder!
 • De oude tempel van Evora
  anemptytextlline
 • De ankers van Praia do Barril
  anemptytextlline
 • Het Pena Palace mag je niet missen
  anemptytextlline
 • De vuurtoren op Cabo da Roca
  anemptytextlline
 • portugal cultuur
  Monument voor ontdekkingsreizigers in Lissabon
  anemptytextlline
 • De typische kustlkijn van de Algarve
  anemptytextlline
 • Vervallen mijn bij Mina de São Domingos
  anemptytextlline