Reizen in Europa

Op Eurotrip door onze eigen achtertuin

Ook al is Europa het op één na kleinste werelddeel, het is ultiem en ideaal voor een rondreis of een dikke Eurotrip. De mogelijkheden zijn eindeloos, met een paar dagen of een paar uur rijden zit je zo in een compleet ander land.

Laat je inspireren en bekijk meer informatie over de landen waar jouw Eurotrip naar toe gaat. Op Reizenin.net vind je praktische informatie voor jouw Roadtrip door Europa. Allemaal vanuit eigen ervaring. Op dit moment roadtrippen wij (Lars, Dasja & Ninja) door Europa met de camper. Hier vind je de landen waar we al zijn geweest. Onze rondreis is op dit moment bezig. De website wordt daardoor continu aangevuld met nieuwe landen, verhalen en tips.

Home » Europa

Frankrijk

Frankrijk, het land van de mogelijkheden, de rijke geschiedenis en de ontelbare bezienswaardigheden. Dit land stelt niet teleur en kan haast niet ontbreken binnen een Eurotrip. Lees meer over de gebruiken het klimaat en cultuur.

Spanje

Het zonnige Spanje is niet alleen in de zomer populair maar ook ’s winters is het hier aangenaam. Barcelona past perfect binnen een Eurotrip. Maar vergeet niet de historische steden Cordoba, Valencia en Granada. Ontdek meer over de Spaanse wereld.

Andorra

De kleinste staat van Europa op je bucketlist staan? Andorra stelt niet teleur. Met rijke flora en fauna en natuurparken is hier genoeg te ontdekken. Voor de buitensporters is Andorra een paradijs. In elk seizoen zijn er genoeg activiteiten te ondernemen.

Portugal

De kustlijn van Portugal is indrukwekkend met ruige rotsformaties, hoge golven en spannende grotten. Maar het landschap met haar glooiende groene heuvels blijft niet achter. Een feest om met jouw Eurotrip doorheen te reizen.

Italië

Het land van de verse pasta, gruwelijke pizza’s en grote contrasten. Met twee maanden reizen wij door Italië waar we de historie ontdekken en natuur, maar ook een wat grillige kant.

IJsland

Het voelt buitenaards wanneer je door IJsland rondreist. Spectaculaire uitzichten, dramatische landschappen en imposante aanzichten je ervaart het op dit eiland. Wie weet spot je ook nog het noorderlicht of de grappige papegaaiduikers.

Faeröer eilanden

De Faeröer eilanden, gelegen in de Noordelijke Atlantische Oceaan, zijn spectaculair. Hou je van ongerepte natuur, rust en geen massatoerisme? Dan is deze eilanden groep perfect voor jou. Wees wel voorbereid op het omslachtige weer.

De laatste berichten uit Europa

Wij Reizen In op Instagram

Instagram reports: No token provided