Reizen in Europa

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ook al is Europa het op één na kleinste werelddeel, het is ultiem voor een rondreis of een dikke roadtrip. De mogelijkheden zijn eindeloos, met een paar dagen (of een paar uur) rijden zit je zo in een compleet ander land of andere omgeving.

Laat je inspireren en bekijk meer informatie over de landen waar jouw rondreis naartoe gaat. Hier vind je praktische informatie voor jouw roadtrip door Europa. Allemaal vanuit eigen ervaring. Op dit moment roadtrippen wij (Lars, Dasja & Ninja) met onze zelfbouw camper door Europa. Hier vind je de landen waar we al zijn geweest. Onze rondreis is op dit moment bezig, hierdoor wordt de website continu aangevuld met nieuwe landen, blogs en tips.

kosten zelf camper bouwen
Frankrijk informatie
Reizen in Frankrijk

Frankrijk

Frankrijk, het land van de mogelijkheden, de rijke geschiedenis en de ontelbare bezienswaardigheden. Dit land stelt niet teleur en kan haast niet ontbreken binnen een Europa rondreis. Lees meer over de gebruiken het klimaat en cultuur.

Ga naar Frankrijk
Reizen in Spanje

Spanje

Het zonnige Spanje is niet alleen in de zomer populair maar ook ’s winters is het hier aangenaam. Barcelona, Valencia en Sevilla zijn fijne steden om te bezoeken. Maar vergeet de historische steden Cordoba en Granada niet. Ontdek meer over de Spaanse wereld.

Verhalen uit Spanje 
Informatie Spanje
Reizen in Portugal

Portugal

De kustlijn van Portugal is indrukwekkend met ruige rotsformaties, hoge golven en spannende grotten. Maar het landschap met haar glooiende groene heuvels blijft niet achter. Een feest om met jouw rondreis doorheen te cruisen.

Ga naar Portugal
Reizen in Italië

Italië

Het land van de verse pasta, gruwelijke pizza’s en grote contrasten. In twee maanden reizen wij door Italië waar we de historie ontdekken en natuur, maar ook een wat grillige kant.

Onze ervaringen in Italië
Reis informatie Italië
Reis informatie Faeröer Eilanden
Reizen in Faeröer Eilanden

Faeröer eilanden

De Faeröer eilanden, gelegen in de Noordelijke Atlantische Oceaan, zijn spectaculair. Hou je van ongerepte natuur, rust en geen massatoerisme? Dan is deze eilandengroep perfect voor jou. Wees wel voorbereid op het omslachtige weer.

Ook naar de Faeröer?
Reizen in IJsland

IJsland

Het voelt buitenaards wanneer je door IJsland rondreist. Spectaculaire uitzichten, dramatische landschappen en imposante aanzichten, je ervaart het op dit eiland. Wie weet spot je ook nog het noorderlicht of de grappige papegaaiduikers.

Ontdek IJsland
Reis informatie IJsland