Reizen in Marokko

Start jouw Marokko-reisvirus aan de hand van onze ervaringen opgedaan in zeven maanden rondreizen door dit waanzinnige land.

Reizen in Marokko

Laat je verrassen door ongekende natuur maar vooral door de unieke gastvrijheid. Reizen in Marokko gaat nooit vervelen.

Reizen in Marokko

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw Marokko rondreis tot een succes te maken. Van achtergrondinformatie tot tips en de beste reisorganisaties.

Home » Afrika » Reizen in Marokko

Alles wat je moet weten over Marokko

In tegenstelling tot veel vooroordelen over het land, is Marokko een ongekend vriendelijk land om doorheen te reizen. Totaal anders dan Europa, dat wel. Daarom vind je hier alles wat je moet weten over Marokko. Van toffe plekken om te bezoeken tot het klimaat. Maar ook handige info over de cultuur en hoe het is om in Marokko rond te reizen. Haal het maximale uit jouw Marokko-reis!

Waarom een reis naar Marokko hoog op jouw bucketlist moet staan? Marokko is het land van rauwe landschappen, perfecte golven, oases en het Atlasgebergte. Oh, de vier Koningssteden mogen ook niet ontbreken. En dan hebben we nog zo veel niet benoemd. Duik in de informatie die jij nodig hebt om jouw Marokko-reis voor te bereiden.

Reizen in Marokko, onze ervaringen

Lang zat Marokko in ons hoofd, maar het duurde tot januari 2017 voordat we ook echt de oversteek hebben gemaakt naar Noord-Afrika. Ondertussen zijn we verslaafd en staat de teller op twee keer en in totaal zeven maanden reizen door Marokko. Hoewel we grondig zijn geweest, is er nog zo veel meer te ontdekken.

Wij reisden met een camper door Marokko maar er zijn veel mogelijkheden om Marokko te ontdekken. En een ontdekkingstocht gaat het zijn, want lang niet alles staat duidelijk aangegeven. Weet jij de mooiste stranden, watervallen en de leukste medina’s te vinden? Met de informatie die je hier vindt, ga je een flink eind komen. Toch nog vragen of twijfels? Stuur ons een bericht!

De mooiste reizen naar Marokko

Ben je al overtuigd en wil je Marokko bezoeken? We kennen het gevoel! Om je op weg te helpen jouw droomreis te vinden zijn we een overzicht van de leukste (en meest complete) reizen naar Marokko voor je aan het selecteren. Binnenkort meer! Voor nu, bekijk alvast deze reisorganisaties waarmee je toffe reizen naar Marokko maakt.