Reizen in Portugal

Start jouw Portugal rondreis met behulp van onze ervaringen, opgedaan in ruim twaalf maanden rondreizen door dit aangename Zuid-Europese land.

Reizen in Portugal

Regelmatig lijkt de tijd hier stil te hebben gestaan maar voor je het weet sta je in het centrum van een wereldstad. Reizen in Portugal is voor iedereen.

Reizen in Portugal

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw Portugal rondreis tot een succes te maken. Van achtergrondinformatie tot tips en de beste reisorganisaties.

Home » Europa » Reizen in Portugal

Alles wat je moet weten over Portugal

Portugal is het ideale land als je van de oceaan houdt. Niet gek dat dit dé bestemming is voor veel surfvakanties. Geen surfskills? Er is veel meer te zien en doen in Portugal. Het binnenland geeft een inkijkje in hoe het vroeger was, werken op het land omringd door magnifieke landschappen. De populairste trekpleister van Portugal is de Algarve. Het moet gezegd worden, ondanks de drukte, moet je hier echt de kust bezoeken en genieten van de zon.

Relatief goedkoop kan je door Portugal heen reizen. Dit is een groot voordeel en maakt het tot een fijne backpackbestemming binnen Europa. Je vindt alles wat je moet weten over de kosten terug in ons kostenoverzicht. Nog een bijkomend voordeel is het klimaat. We hebben alles over Portugal overzichtelijk voor je uitgewerkt. Van de cultuur tot de niet te missen bezienswaardigheden en nog veel meer. Neem een kijkje en bereid je lekker voor op jouw Portugal-reis of -vakantie.

Reizen in Portugal, onze ervaringen

Yep, wij zijn verliefd, op Portugal. Ten eerste omdat de mensen super gastvrij zijn en de landschappen je elke keer weer verbazen. De tweede reden is dat we Ninja hier adopteerden. Ondertussen hebben we meer dan negen maanden rondgereisd in Portugal. Maar naast het zwarte beest heeft Portugal nog zo veel meer te bieden. Van Moorse vestingsteden, Romeinse opgravingen, uitgestrekte stranden, glooiende heuvels tot aan sprookjesachtige kastelen en de wereldsteden Lissabon en Porto. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Alle ervaringen die wij hebben opgedaan vind je hier terug zodat jij goed voorbereid op rondreis of vakantie naar Portugal gaat. We denken al je vragen te beantwoorden met de informatie die je hier vindt, van het openbaar vervoer tot reisroutes, tips voor het huren van een auto of camper en diverse surfspots. Heb je toch nog een vraag? Laat het ons weten via het contactformulier.

Reizen in Portugal; het eBook

Op zoek naar de ideale manier om je Portugal rondreis, vakantie of backpack trip voor te bereiden? Wij hebben het antwoord. Ons Reizen in Portugal eBook! Hiermee heb je met een paar klikken een download link in je e-mail en daarmee een compleet beeld van de mogelijkheden die Portugal te bieden heeft. Van de mooiste bezienswaardigheden tot de leukste reisroutes. Eenvoudig te lezen op je smartphone, tablet of E-reader. Zo heb je onze informatie altijd bij de hand.

 8,50 incl. btw

De mooiste reizen naar Portugal

Slaat jouw Portugal reisvirus aan en wil je dit land bezoeken? We geven je groot gelijk! Bekijk snel met welke reisorganisaties je een vette reis naar Portugal boekt.