Reizen in Portugal

Overgoten met zon, cultuur en natuur

Praktische informatie

Zin in een zon vakantie waarmee je alle kanten op kan? Portugal het land waar zo een beetje alles kan en dat in elke behoefte voorziet. Leer via de praktische informatie meer over Portugal.

Streken

De streken van Portugal zijn gevarieerd maar één ding hebben ze gemeen, bijna elke streek kent ontelbaar uitgestrekte stranden. Heerlijk! Ontdek waar je het echte Portugal ervaart en wat elke streek te bieden heeft.

Portugal tips & tricks

Na 2,5 maand in Portugal hebben wij het een en ander geleerd over het land en de Portugezen. Hier vind je tips & tricks over Portugal waarmee jij je voordeel kan doen als je eenmaal in Portugal bent

Reisroutes

Bekijk hier verschillende opgestelde reisroutes waarmee Portugal goed te verkennen is. Van korte tot lange afstanden, met elke route zijn mooie bezienswaardigheden te bezichtigen. Laat je inspireren voor jouw route!

Lars, Dasja & Ninja Reizen in Portugal

Jup wij zijn verliefd, op Portugal. Ten eerste omdat de mensen super gastvrij zijn en de landschappen je elke keer weer verbazen. De tweede reden is dat we Ninja hier tijdens de 2,5 maand die we in Portugal verbleven adopteerden. Maar naast ons zwarte beest heeft Portugal nog zo veel meer moois te bieden, van Moorse vestingsteden, Romeinse opgravingen, uitgestrekte stranden, glooiende heuvels tot aan sprookjesachtige kastelen en wereldsteden als Lissabon en Porto. En zo kunnen we nog wel even door gaan. Ga dus maar gewoon naar Portugal, vertrouw ons op onze mooie blauwe ogen.
Al onze ervaringen vind je hier terug, zodat jij goed voorbereid op rondreis of vakantie naar Portugal kan gaan. We denken al je vragen te beantwoorden met de informatie die je hier vindt, van bezienswaardigheden tot reisroutes, beste reistijd en surfspots. Ofwel, alles wat je nodig hebt om zonder verrassingen in Portugal aan te komen.

Reizenin.net: Start jouw reisvirus voor Portugal!

De laatste berichten uit Portugal

Of bekijk alle berichten

Autorijden

Ben je van plan om zelf te rijden in Portugal? Met een (huur) auto of (huur) camper? Lees je op deze pagina alvast in over wat er anders is dan in Nederland. Elektronische tol bijvoorbeeld. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Cultuur

Oh my.. wat heeft Portugal een fantastische cultuur. Rijke historie en vriendelijke mensen sieren en maken het land. Ook de eetcultuur is heel niet vervelend 😉 Bereid je voor zodat je helemaal kan opgaan in Portugal.

Klimaat

Er zijn delen van Portugal waar de zon het hele jaar schijnt. Dit maakt de winter heel niet vervelend. Maar Portugal is goed voor meer dan enkel aan de winter ontsnappen. Lees meer over het klimaat en bepaal je beste reistijd.

Reisverhalen

Lees hier onze avonturen die we in de 2,5 maand hebben opgedaan. Van surfen in de Algarve, het adopteren van een hond tot aan het bezoeken van sprookjesachtige kastelen. Ga met ons mee op reis door Portugal!

Liefde van bezoekers