Reisaanbod Djoser

Meer dan 200 groepsreizen naar 100 verschillende landen

De organisatie voor groepsreizen op een andere manier

Djoser is de reisorganisatie voor iedereen die op een andere manier wilt reizen in groepsverband. Vervoer en verblijf wordt geregeld en deskundige reisbegeleiding staat klaar. Djoser staat bekend om de uiteenlopende groepsreizen. Meer dan 200 reizen worden aangeboden naar alle continenten verspreid over 100 verschillende bestemmingen. En ze hebben één ding gemeen: Djoser groepsreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen, en buiten de gebaande paden de cultuur en natuur wilt leren kennen.

Al ruim 30 jaar heeft Djoser ervaring met het organiseren van uiteenlopende groepsreizen. En daar zijn ze goed in! Of je nu alleen wilt deelnemen aan een groepsreis of met het hele gezin, actief of een culinaire reis zoekt, bij Djoser vind je een toffe groepsreis. Wat denk je van een ‘Kookreis Marokko’, ‘Winterreis IJsland’ of een ‘Rondreis Australië & Nieuw-Zeeland’? Dit is lang niet alles, ontdek alle groepsreizen en bestemmingen zelf!

Lees hieronder verder!
 • Dasja en Ninja met de ondergaande zon
  anemptytextlline
 • Italië hot water stream
  DCIM105GOPROG0304164.
  anemptytextlline
 • Ninja voordat hij los gaat in de Sahara
  anemptytextlline
 • marokko kosten rondreis
  Camper aan de kant Lars wil het ook opnemen
  anemptytextlline
 • reizen met dasja
  Dasja aan het onderhandelen
  anemptytextlline
 • Met de camper door het Rifgebergte
  anemptytextlline
 • Zeehondenkolonie Nieuw-Zeeland
  Zeehondjes kijken met Dasja
  anemptytextlline
 • Nu mag Lars mee met de IJslandse vissersschepen
  anemptytextlline
 • Lachen voor de foto Ninja
  anemptytextlline
 • Bus omgebouwd en klaar om te reizen
  anemptytextlline
 • camper gebouwd door Dasja & Lars
  anemptytextlline
 • Ninja in Oukaimeden met uitzicht over Marrakech
  anemptytextlline
 • Dasja geniet van de ondergaande zon
  anemptytextlline
 • Lars en Ninja genieten van de Ouzoud waterval
  anemptytextlline
 • Lars, Dasja & Ninja voor onze Brutus
  anemptytextlline
 • Ninja op Monte Monaco
  anemptytextlline
 • Omgebouwde camper
  anemptytextlline
 • Hallo Ninja
  anemptytextlline
 • Dasja helemaal happy in de Ben Yousses Madrasa
  anemptytextlline
 • Lars en Ninja in Italië
  anemptytextlline

Reisaanbod Djoser

Belangrijk: De groepsreizen vertrekken vaak op vastgestelde data. Elke reis kent meerdere opties om te vertrekken, waarbij een minimumaantal deelnemers vereist is wil de reis doorgaan. Bij Djoser gaan de reizen gemiddeld door bij acht tot twaalf deelnemers.

Rondreizen

Met de rondreizen van Djoser verken je de gekozen bestemming middels een vooropgesteld programma. Vaak is het een zeer compleet pakket waar vliegtickets, overnachtingen, plaatselijk vervoer en activiteiten bij in zitten. Je kunt bij een aantal rondreizen zelf kiezen wat je er wel en niet bij wilt boeken. In welk land wil jij een rondreis maken?

Natuurreis

Duurzaam toerisme staat bij Djoser hoog in het vaandel. Bij alle reizen en zeker bij de natuurreizen wordt er in het bijzonder rekening gehouden met mens, milieu, cultuur en natuur. Ben jij een natuurliefhebber en heb je zin om met een groep de ‘bush’ in te gaan, het noorderlicht te spotten of de woestijn in te trekken? Vind jouw groeps-natuurreis dan bij Djoser.

Wandel- en fietsreizen

Te voet of op de fiets laat een land zich van een ander gezicht zien. En hoe gezellig is het om dit niet alleen maar met een groep te doen? Op bijna elk continent neemt Djoser je mee op een wandel- of fietsreis. Gevarieerd in moeilijkheid dus voor elk niveau is er een passende reis te boeken.

Culinaire reis

Eten hoort al eeuwenlang bij de tradities en de cultuur. En we kunnen ons geen leukere manier bedenken dan een nieuwe cultuur leren kennen door de maag 😉 Mooi dus dat Djoser culinaire groepsreizen aanbiedt, want alleen eten is ook maar saai. Proef de wijn in Afrika, of leer via workshops Aziatisch koken. Maar er zijn natuurlijk meer keukens te ontdekken..

Familiereizen

Met je gezin of familie een reis maken? Djoser heeft reizen samengesteld speciaal voor gezinnen met kinderen. De samenstelling van de groep kan verschillend zijn, zo kunnen er zowel een- als tweeoudergezinnen als samengestelde gezinnen deelnemen. De familiereizen van Djoser bestaan gemiddeld uit zestien deelnemers. Het minimumaantal deelnemers ligt rond de tien en het maximum ligt rond de twintig. Welke bestemming wil jij met je kids onveilig gaan maken?

Groepsreizen op maat

Groepsreizen op maat, perfect wanneer je speciale wensen hebt voor een reis. Oma wordt 80 en jullie willen met de hele familie een groepsreis maken bijvoorbeeld. Djoser staat voor je klaar. Of het nu om een grote familie, groep collega’s of vrienden gaat, ze denken graag met je mee.

Ervaringen

Ben je terug van je reis of vakantie, of heb je in het verleden al een reis via deze organisatie geboekt? We horen graag wat je ervan vond. Positief of negatief, laat wat van je horen in een reactie onderaan de pagina. Zo helpen we elkaar bij het boeken van een super trip!

Waarom Wij Reizen In reisorganisaties toont?

Deze toffe reizen bieden wij aan via en voor andere reisorganisaties. Wij krijgen hier niet direct voor betaald. Hoe dan wel? Wanneer jij via onze site bij de reisorganisatie een reis boekt, ontvangen wij daar een kleine commissie over. Dit kost jou helemaal NIETS extra’s, maar zo draag je wel bij aan onze reizen. Want hoe meer reizen er via ons geboekt worden hoe langer wij op de weg blijven. Zo kunnen we deze site uitbreiden, onderhouden en praktische informatie toevoegen, die jou helpt en inspireert.. Win win toch?!

2 comments on “Reisaanbod Djoser”

 1. Beste mensen, wij hebben een rondreis 22 dagen Vietnam gemaakt met Djoser. NIET doen lijkt veel leuker en makkelijker dan het is ! Een zeer zware reis, de ingehuurde bussen zijn zelfs voor Vietnamese oud ! Djoser zegt eigen bussen dus niet. Bij terechte klachten zijn ze niet thuis ! Dus mensen ga naar een ander reisbureau !

  1. Hai Herman,
   Vietnam lijkt ons ook een fantastisch mooi land om te bezoeken. Maar wat jammer om te lezen dat jullie ervaring met Djoser niet fijn was. We kunnen ons voorstellen dat hierdoor jullie hele reis anders is uitgepakt dan gehoopt. Dankjewel voor het delen. We zijn benieuwd of er andere reizigers zijn die deze mening delen of juist wel positieve ervaringen met Djoser hebben meegemaakt...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *