Auto huren in Nieuw-Zeeland

Tips om de goedkoopste huurauto in Nieuw-Zeeland te vinden

Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn onwijs mooie maar soms ruige natuur. Het land is dunbevolkt, deels omdat de meeste inwoners in de grote steden wonen maar ook omdat het land veel oppervlakte heeft en maar weinig inwoners. Om al het moois van Nieuw-Zeeland te ontdekken is eigen vervoer dan ook haast noodzakelijk. Er zijn sommige busdiensten die je langs een deel van de hoogtepunten brengen, en ook het openbaar vervoer helpt je op weg. Maar eigen vervoer, is sterk aan te bevelen. Of je dan een auto huurt of toch liever een camper wilt huren in Nieuw-Zeeland. Dat is aan jou. Blijf je langer dan een paar maanden reizen, en misschien zelfs werken, in Nieuw-Zeeland? Dan kan het voordeliger zijn om een auto of camper te kopen.

Nu klinkt het misschien eenvoudig, een auto huren in Nieuw-Zeeland. Maar hoe vind je de beste deal, of juist de goedkoopste huurauto? Om een antwoord te geven op deze vraag hebben we een aantal tips voor je opgesteld. Hiermee kom je tot de beste huurauto voor jouw droomreis, en betaal je er niet te veel voor. Zo hoef jij enkel nog een reisroute voor Nieuw-Zeeland te bepalen. Doe je beide eilanden aan, of ga je voor één eiland. Je kunt de huurauto ophalen in alle grote steden van Nieuw-Zeeland; Auckland, Christchurch, Wellington, Whangarei, Queenstown en Kerikeri. In de meeste gevallen is het mogelijk om de huurauto in te leveren op een andere locatie. Zo hoef je niet per se een ronde te maken of kan je eindigen op het andere eiland dan waar je bent begonnen. Let hier natuurlijk ook op bij het boeken van vliegtickets.

Aangezien verhuurders bijna altijd dezelfde auto's hebben ligt daar je winst niet. Deze ligt bij de voorwaarden en geleverde service. Daarom adviseren wij gebruik te maken van Sunny Cars. Zo ben je namelijk verzekerd van uitstekende huurvoorwaarden, een all-inclusive prijs en Nederlandse support. Benieuwd naar onze tips om de goedkoopste auto te huren? Lees dan hier verder.

Een auto huren via Sunny Cars

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Via Sunny Cars vind je alleen huurauto’s. Maar dat is ook niet erg, ze hebben zich er namelijk in gespecialiseerd. Zo staan ze 24/7 klaar met Nederlandse support maar kun je ook persoonlijke ondersteuning en maatwerk krijgen. Sunny Cars heeft geen eigen vloot, maar contracten met de beste, lokale en internationale verhuurbedrijven. Je kunt dus nog steeds vergelijken op prijs, maar alle voorwaarden zijn hetzelfde. Wel zo makkelijk, zo kom je niet opeens onverwachte kosten tegen. Een auto huren via Sunny Cars;

 • All-inclusive huurprijzen (incl. verzekering)
 • Maatwerk is mogelijk
 • 24/7 Nederlandse support en persoonlijke ondersteuning
 • Geen verborgen kosten of boekingskosten
 • 14 dagen kosteloos annuleren
Lees hieronder verder!
 • Zuidereiland Nieuw-Zeeland Mount Cook
  Mount Cook tussen de wolken door
  anemptytextlline
 • Cape Brett Noordereiland Nieuw-Zeeland
  De vuurtoren bij Cape Brett
  anemptytextlline
 • Cruise Milford Sound
  Het einde - of begin - van de Milford Sound
  anemptytextlline
 • Omgeving Tasman glacier Nieuw-Zeeland
  Onderweg naar de langste glacier van NZ de Tasman Glacier