Selecteer een pagina

Auto huren in Nieuw-Zeeland

Eenvoudig de goedkoopste auto zoeken!

Home » Oceanië » Reizen in Nieuw-Zeeland » Auto huren in Nieuw-Zeeland

Ben je van plan om een auto te huren in Nieuw-Zeeland? Maak dan gebruik van de grootste vergelijker op het internet! Skyscanner vergelijkt naast vliegtickets ook alle aanbieders van huurauto’s in Nieuw-Zeeland. Heb je de ideale auto gevonden dan kun je hem direct boeken of een aanvraag indienen. Wel zo makkelijk om bijvoorbeeld even de prijzen van verschillende aanbieders te zien. Skyscanner is een vergelijker van alle autoverhuurders en zelfs andere vergelijkers. Door met alles en iedereen (wereldwijd) samen te werken vinden ze altijd de beste deals voor jou. Goedkoop een auto huren dus! Geef je ophaallocatie en eventueel terugbrenglocatie op en de gewenste huurperiode. Je krijgt dan een overzicht met alle mogelijke huurauto’s te zien. Je kunt kiezen uit de volgende locaties in Nieuw-Zeeland: Auckland, Christchurch, Wellington, Whangarei, Queenstown en Kerikeri.

 • Zuidereiland Nieuw-Zeeland Mount Cook
  Mount Cook tussen de wolken door
  anemptytextlline
 • Cape Brett Noordereiland Nieuw-Zeeland
  De vuurtoren bij Cape Brett
  anemptytextlline
 • Cruise Milford Sound
  Het einde - of begin - van de Milford Sound
  anemptytextlline
 • Omgeving Tasman glacier Nieuw-Zeeland
  Onderweg naar de langste glacier van NZ de Tasman Glacier
  anemptytextlline
 • Cathedral Cove Nieuw-Zeeland
  Het strand van Cathedral Cove
  anemptytextlline
 • Waterval Canterbury Nieuw-Zeeland
  Waterval speurtocht
  anemptytextlline
 • Hiken Canterbury Nieuw-Zeeland
  We komen dichterbij het doel, maar de weg is episch
  anemptytextlline
 • Coromandel Stingray Bay
  Stingray Bay in Coromandel
  anemptytextlline
 • Arthurs pass Nieuw-Zeeland
  Mooie weg door Arthurs Pass
  anemptytextlline
 • Schapen Coromandel Nieuw-Zeeland
  Je komt altijd wel een schaap tegen
  anemptytextlline
 • Vuurtoren Bluff Nieuw-Zeeland
  De vuurtoren bij Bluff
  anemptytextlline
 • Southland Pinguïns spotten
  Yellow Eyed Penguins in Southland
  anemptytextlline
 • Bus omgebouwd en klaar om te reizen
  anemptytextlline
 • Toen het allemaal nog een goed idee leek
  anemptytextlline
 • Whangarei Heads vanaf de berg
  anemptytextlline

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Aanbod huurauto’s

Doordat Skyscanner alle aanbieders van huurauto’s in Nieuw-Zeeland samenbrengt vind je hier het breedste aanbod. Van waarschijnlijk de goedkoopste huurauto in Nieuw-Zeeland, de Toyota Yaris, tot grote en dure terreinwagens zoals de Mitsubishi Outlander. Het maakt niet uit of je alleen, met zijn tweeën of met vijf personen door Nieuw-Zeeland wilt reizen. Skyscanner vindt een passende huurauto voor je.

Over Skyscanner

Skyscanner werkt wereldwijd en op meer dan 3000 locaties met internationaal gerenommeerde en nationaal bekende autoverhuurders samen. In Nieuw-Zeeland zijn dit o.a. Europcar, Ace en Jucy. Door met verschillende verhuurders samen te werken biedt Skyscanner een breed, kwalitatief hoogwaardig en transparant aanbod. Maar misschien nog wel belangrijker, de mogelijkheid om eenvoudig prijzen van aanbieders en typen auto’s te vergelijken! Zo vind je dus snel de ideale auto die past bij jouw Nieuw-Zeeland rondreis. Vergeet dan ook niet te kijken naar onze reisroutes en start jouw Nieuw-Zeeland reisvirus.


Vergelijk alle aanbieders en vind de goedkoopste huurauto in Nieuw-Zeeland

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Het draait allemaal om het doen. Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *