Reisverzekering

Welke verzekering heb je nodig? Globetrotter, Standaard of ISIS Special

Reisverzekeringen zullen nooit sexy worden om over te praten, maar dat maakt ze niet minder belangrijk. Om er maar gelijk een tegeltjes wijsheid tegenaan te gooien “een ongeluk zit in een klein hoekje”. En dat kleine hoekje kan zware gevolgen hebben. Juist daarom is het slim een reisverzekering af te sluiten. Er zijn verschillende vormen van reisverzekeringen, aangepast aan de manier waarop en voor hoe lang jij gaat reizen. Hier geven we je meer inzicht in welke verzekeringen er zijn en wanneer deze worden aangeraden. Maar blijf de kleine lettertjes lezen want er zit een groot verschil tussen verzekeringen wat wel, en wat niet wordt gedekt.

Hoe weet je wat je nodig hebt in jouw situatie?

Uitleg over verzekeringen leest vaak niet weg als een spannende roman. Dus hoe weet je nou wat jij nodig hebt zonder extreem veel tijd te stoppen in het lezen van de kleine lettertjes? Door een expert in te schakelen! En die experts zitten bij JoHo, een organisatie die zich inzet voor een tolerante, brede en duurzame wereld. Geen platte verzekeringen, je wordt geen klant, maar donateur. En dat brengt extra voordelen met zich mee, zoals de BuitenlandZaken service. Speciaal voor vragen over visa, inentingen, werken in het buitenland of emigreren. JoHo is veel meer dan een verzekeraar, het is een kenniscentrum dat zich voor jou opent als jij via hen een verzekering afsluit.

reisverzekering wereldreis

Persoonlijk verzekeringsadvies van JoHo

Omdat iedereen anders is en anders reist, is het niet zo een gekke gedachten dat ook reisverzekeringen veel kunnen verschillen. Juist om deze reden kunnen we JoHo aanraden, door het adviesformulier van Joho in te vullen krijg je een vrijblijvend reisverzekeringsadvies welke vervolgens uiteraard direct af te sluiten is. Lees hier verder over de verschillende reisverzekeringen.

Tip: Joho biedt zeer uiteenlopende opties en geen situatie is te gek. Overlanders, vanlifers, backpackers, studenten of expats, Joho helpt je aan een passende reisverzekering. Zelfs als je niet meer in Nederland staat ingeschreven!

Vul het adviesformulier in en kijk wat Joho kan doen.

Lees hieronder verder!
 • Met de camper door het Rifgebergte
  anemptytextlline
 • Klimmen in IJsland
  anemptytextlline
 • Surf walhala Imsouane
  anemptytextlline
 • Snorkelen Italië San Rocco
  anemptytextlline
 • Epische zonsondergang langs de Zuidelijke Atlantische kust
  anemptytextlline
 • Episch noorderlicht Seyðisfjörður IJsland
  anemptytextlline
 • Het grote plein van Essouaira
  anemptytextlline