Reisverzekering

Welke verzekering heb je nodig?

Reisverzekeringen zullen nooit sexy worden om over te praten, maar dat maakt ze niet minder belangrijk. Om er maar gelijk een tegeltjes wijsheid tegenaan te gooien “een ongeluk zit in een klein hoekje”. En dat kleine hoekje kan zware gevolgen hebben. Juist daarom is het slim een reisverzekering af te sluiten. Er zijn verschillende vormen van reisverzekeringen, aangepast aan de manier waarop en voor hoe lang jij gaat reizen. Hier geven we je meer inzicht in welke verzekeringen er zijn en wanneer deze worden aangeraden. Maar blijf de kleine lettertjes lezen want er zit een groot verschil tussen verzekeringen wat wel, en wat niet wordt gedekt.

Hoe weet je wat je nodig hebt in jouw situatie?

Uitleg over verzekeringen leest vaak niet weg als een spannende roman. Dus hoe weet je nou wat jij nodig hebt zonder extreem veel tijd te stoppen in het lezen van de kleine lettertjes? Door een expert in te schakelen! En die experts zitten bij JoHo, een organisatie die zich inzet voor een tolerante, brede en duurzame wereld. Geen platte verzekeringen, je wordt geen klant, maar donateur. En dat brengt extra voordelen met zich mee, zoals de Buitenland Zaken service. Op de website van JoHo vind je super veel informatie over visa, inentingen, werken in het buitenland, langdurig rondreizen of emigreren. Per onderwerp zijn ook verzekeringen te vinden en af te sluiten via JoHo. Zelfs voor digital nomads zijn werk verzekeringen te vinden, maar ook heeft JoHo bijvoorbeeld specifieke verzekeringen voor bepaalde (avontuurlijke/sportieve) activiteiten.

Reisverzekeringen de opties

Allright dat een reisverzekering handig is om af te sluiten, daar zijn wij van overtuigd. Reis je rond in een busje of camper dan is een camperverzekering ook zeer belangrijk. Maar terug naar de reisverzekeringen. Je kunt grofweg een aantal opties onderscheiden en die zetten we verderop op deze pagina voor je uiteen.

Tekst gaat hieronder verder!
 • Epische zonsondergang langs de Zuidelijke Atlantische kust
  anemptytextlline
 • Italië hot water stream
  Lars in de waterval van Cascate del Mulino
  anemptytextlline
 • Het grote plein van Essouaira
  anemptytextlline
 • Snorkelen Italië San Rocco
  anemptytextlline
 • Dasja en Ninja met de ondergaande zon
  anemptytextlline
 • Surf walhala Imsouane
  anemptytextlline
 • Bus omgebouwd en klaar om te reizen
  anemptytextlline
 • Klimmen in IJsland
  anemptytextlline
 • Met de camper door het Rifgebergte
  anemptytextlline
 • Episch noorderlicht Seyðisfjörður IJsland
  anemptytextlline