Auto huren in Australië

Tips om de goedkoopste huurauto in Australië te vinden

Australië is naast een mooi land, ook een enorm uitgestrekt land. Europa past er makkelijk in. Afstanden tussen steden of bezienswaardigheden zijn dan ook haast niet te vergelijken met ons kleine landje. Dit maakt dat eigen vervoer hebben, en dus een auto huren in Australië, je veel meer opties geeft. Het openbaar vervoer is goed, en brengt je zonder problemen van A naar B. Maar je zit wel altijd vast aan de bushaltes of treinstations. En de echte mooie plekjes, die zitten meestal niet op loopafstand. Een auto of camper huren is voor de meeste van ons dan ook het slimste om te doen. Heb je een paar maanden de tijd? Dan is een auto of camper kopen misschien slimmer.

Het klinkt makkelijk, een auto huren in Australië, maar de prijzen liegen er soms niet om. Daarom vind je hier onze tips om tot de beste huurauto te komen voor jouw droomreis. Zo huur je zo voordelig mogelijk, zonder dat je te veel betaalt voor jouw huurauto. Dan hoef jij enkel nog een reisroute te bepalen. Alvast goed om te weten, in Australië is het mogelijk om je huurauto op te halen in de meeste grote steden als Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Brisbane en Cairns. In de meeste gevallen is het mogelijk om de huurauto in te leveren op een andere locatie. Zo kan je dus van de ene naar de andere stad rijden, let hier natuurlijk ook op bij de aanschaf van je vliegtickets.

Hoe je dan de beste auto huurt voor jouw reis? Aangezien verhuurders bijna altijd dezelfde auto's hebben ligt daar je winst niet. Deze ligt bij de voorwaarden en geleverde service. Daarom adviseren wij gebruik te maken van Sunny Cars. Zo ben je namelijk verzekerd van uitstekende huurvoorwaarden, een all-inclusive prijs en Nederlandse support. Benieuwd naar onze tips om de goedkoopste auto te huren? Lees dan hier verder.

Een auto huren via Sunny Cars

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Sunny Cars heeft geen eigen vloot huurauto’s, maar heeft contracten afgesloten met de beste, lokale en internationale verhuurbedrijven. Jouw voordeel? Dat deze partners moeten voldoen aan strenge kwaliteits- en service-eisen. Je hebt dus nog steeds het aanbod van verschillende verhuurders, maar met het grote voordeel dat ze allemaal dezelfde voorwaarden hebben. Sunny Cars samengevat;

 • All-inclusive huurprijzen (incl. verzekering)
 • Maatwerk is mogelijk
 • 24/7 Nederlandse support en persoonlijke ondersteuning
 • Geen verborgen kosten of boekingskosten
 • 14 dagen kosteloos annuleren
Lees hieronder verder!
 • Het strand is ook een prima weg
  anemptytextlline
 • Great Ocean Road de mooiste route in Victoria
  anemptytextlline
 • De skyline van Melbourne
  anemptytextlline
 • Avond show in Zuid-Australië
  anemptytextlline
 • South Australia museum in Adelaide
  anemptytextlline