Wij Reizen in

Lars, Dasja en Ninja reizen in een camper over de wereld

Wij reizen in een camper, en dat doen we stiekem al best lang. In totaal wonen we al meer dan twee jaar op vier wielen. Eerst met een Nieuw-Zeelands kenteken, nu lekker burgerlijk met een Nederlandse. Na onze studies hebben we al ons geld op één hoop gegooid en met die berg konden we net ons droomhuis kopen, zonder hypotheek. Ons huis blijft hetzelfde maar onze achtertuin verandert bijna elke dag. Niet omdat we haast hebben, slow travel is ons motto; we nemen graag de tijd om een land echt te leren kennen.

Wie zijn wij dan?

Lars, die met die baard. Ging als kind al met een camper op vakantie, nadat de wil om te reizen groter werd dan de behoefte om carrière te maken was er maar één doel: zo lang mogelijk rondreizen met een eigen camper. Beginnend in Europa en uiteindelijk een keer over de weg tot Mongolië. Lars kookt en droogt af.

Dasja, die zonder baard. Verkende als kind de Noord-Europese wateren en droomde meer dan tien jaar over backpacken in Nieuw-Zeeland. Gelukkig werd ook bij Dasja de wil om carrière te maken snel de kop ingedrukt. De reden, ze is gewoon gelukkiger zo. Dasja leegt het chemisch toilet en wast af.

Ninja, dat zwarte beest. Werd als kleine pup in Portugal geboren maar binnen een half jaar zat hij zielsalleen in een hok. Daar heeft hij anderhalf jaar op Lars & Dasja moeten wachten voordat ook zijn reizende leven begon. Zo blijkt maar weer, geduld is een schone zaak.

Alle foto's
Dasja
Lars
Ninja
 • Faeröer Eilanden hoogste berg
 • Portugal Torre
 • Waterval Cascate del Mulino
 • Cascate del Mulino, Toscane, Italië
 • Námafjall Hverir noord-IJsland
 • Lake Mývatn IJsland
 • Hiken Italië
 • San Rocco Italië Snorkelen
 • Schildpad en Ninja
 • Monte Monaco en Ninja
 • Sicilië, Italië
 • Strand en Ninja

En wie betaalt dat allemaal?

Dat doen wij helemaal zelf, maar als je je geroepen voelt.. Nee gekheid, we hebben een eigen bedrijfje, Le Pigeon en onderweg werken ook wij gewoon voor onze boterham. Alleen dat 9 tot 5 komt er bij ons echt niet in. Wij reizen liever dan dat we kijken naar hoeveel geld er op onze bankrekening staat. Ons doel is dan ook om net genoeg te verdienen. Zo houden we de meeste tijd over om samen met Ninja de wereld te ontdekken.

Nu we toch zo open en eerlijk bezig zijn, Reizenin.net is ook onderdeel van ons bedrijfje. Jup, hier verdienen we wat mee. En jij kan ervoor zorgen dat dit meer wordt, zodat wij nog langer kunnen blijven reizen. Je haalt er zelf ook voordeel uit, want als wij langer reizen zien we meer. Dat kan jij weer lezen en gebruiken om jouw reisvirus aan te wakkeren. Win Win. Dus ben je van plan een rondreis of vakantie te boeken? Doe dat dan via onze website. Wij krijgen via deze weg een klein deel van het geld dat jij toch al uitgeeft. Het kost jou niks extra’s. Echt waar!

Het doel van Reizenin.net

Naast dat we graag onze familie, vrienden en vooral oud-collega’s en -studiegenoten jaloers maken met onze avonturen hebben we ook een groter gedachtengoed. We willen alle mogelijke vragen die jij hebt over een land dat wij bezocht hebben wegnemen. Dat doen we middels to-the-point informatie en we zijn niet bang om je door te sturen naar een website welke er nog dieper op in gaat. Hoewel het soms erg lastig is, proberen we alles kort en krachtig te vertellen. Maar wel zo compleet als het maar kan. Daarom vind je van de meeste landen die we bezochten naast onze blogartikelen, een overzicht met informatie die handig is nog voordat je vertrekt. Zo kan je jouw reisvirus lekker laten borrelen en maak je geen stomme fouten, laat dat maar aan ons over.

Kunnen we elkaar helpen?

Weet je genoeg over ons en denk je dat we elkaar kunnen helpen? Mooi, wij helpen graag en zeker als we daar zelf ook mee geholpen worden. We zoeken altijd naar Win Win situaties, nee we zoeken naar Win Win Win situaties, niet alleen jij en wij moeten er beter van worden. Iedereen moet er mee geholpen worden. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we jou of jouw organisatie kunnen helpen. Dan beginnen we vanaf daar en komen we er vast wel uit.

PS. Weet je nu nog niet genoeg over ons? Bekijk de video onderin de footer. Wil je ergens meer over weten? Zet het op de mail, altijd tof om een bericht te ontvangen.

Comments

 1. Ryan
  augustus 24th

  Een erg goede en informatieve site. Leuk en lekker ontspannen om te lezen, bijvoorbeeld in de trein. Heerlijk wegdromen.
  Wat mij vooral aanspreekt is dat er duidelijk en correct Nederlands wordt gebruikt.

 2. Zoo heerlijk wat jullie doen. ik ga jullie volgen en geef het door aan mijn nichtje die ook zo reislustig is en in september weer voor 1 jaar weggaat naar indonesie voor de 2e x en dan ziet ze het wel…

  • Hoi Claudette,

   Wat goed dat je onze verhalen leuk vindt! Altijd goed om te horen 🙂 Wat gaaf dat je nichtje ook zo reislustig is. Indonesië zijn wij nog nooit geweest, zouden we wel heel graag willen gaan surfen op een dag. Wens haar veel plezier toe van ons.

 3. Nanouk
  februari 13th

  Leuke info! Mooie foto’s ook! Vooral die van Ninja met dat schildpadje. En groot gelijk dat jullie die carrière niet belangrijk vinden. Idem hier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *