KESSER® Rocket stove

Materiaal Gietijzer
Merk KESSER
Capaciteit 8.3 Kilogram
Kleur Zwart/zilver
Is vaatwasmachinebestendig Ja
Productafmetingen 23.5W x 29H centimeter

Over dit item
Veelzijdig te gebruiken: Met onze rocket stove kun je onderweg en tijdens het kamperen voedsel energiezuinig koken en verwarmen. Traditioneel koken met vuur en vlam: laat de oven branden met hout, pellets, bladeren, dennenappels, houtskool of takken. Gebruik pannen of braadpannen voor een unieke smaak. Als alternatief kan ook een kampvuur worden aangestoken, zodat je in je tuin een avond met vrienden en familie kunt uitzitten.
Incl. braadpan: Dankzij zijn transportgeoptimaliseerde afmetingen kun je de Rocket-Stove-oven gebruiken waar je maar wilt. Verwarm jezelf of gebruik de ketel als zeer efficiënte vuurplaats voor je gietijzeren pannenset van Kesser. De meegeleverde braadpan van duurzaam gietijzer rondt de oven in zijn functie als kleine keuken af. Maar ook als warmte- en lichtbron bij stroomuitval is onze grill een trouwe metgezel.
Ideaal voor pannen en braadpannen: De rocket stove van Kesser heeft 6 veelzijdige spikes, die het gebruik van verschillende soorten potten en pannen mogelijk maken. Uitgerust met een dik stalen buisframe van 0,8 mm, dat extreem belastbaar, waterafstotend en afwasbaar is. Bovendien heeft de Dutch-Oven soepel lopende scharnieren, die bijzonder duurzaam, weerbestendig en stabiel zijn.
Veilig en stabiel: voor de nodige veiligheid is een stabiele en veilige stand door de antislip kunststof voetjes gegarandeerd, bovendien is door de constructie vonkenregen uitgesloten. Zo kun je rustig naast het kampvuur in slaap vallen en onbezorgd zijn want hij staat altijd veilig en stabiel.
Voor onderweg: bij de levering hebben wij ook een draagtas voor je klaargelegd, deze is niet alleen bijzonder licht, maar ook bijzonder praktisch, want zo ben je bijzonder flexibel en kun je de vuurschaal overal mee naartoe nemen. Of het nu op de camping is of bij een bezoek aan vrienden, de barbecue is altijd bij de hand.

Aangeboden door:

Amazon wordt ook in Nederland steeds populairder. Hier vind je echt bijna alles! Ook voor jouw camper vind je hier de producten die je nodig hebt. Let wel goed op de levertijden, het grote voordeel (internationale verkopers) kan soms ook nadelig uitpakken.

© 2023 Reizen in
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube