OVERMONT Dutch Oven Vuurpan

Materiaal Gietijzer
Merk Overmont
Capaciteit 6.3 Liter
Kleur Zwart
Type afwerking Antikleef
Vorm Rond
Instructies voor productverzorging Ovenbestendig
Gewicht van item 6210 Gram
Is vaatwasmachinebestendig Ja

Over dit item
Gietijzeren pan - in vergelijking met potten van andere materialen is onze overmont vuurpan gemaakt van hoogwaardig gietijzer en gaat bij juist onderhoud een levensduur (of meer). Met de vuurpan van Overmont kun je overal koken, braden, stoven, frituren, stoven en bakken. Of het nu in de tuin, barbecue of kampvuur is, hij is mobiel en flexibel inzetbaar, ook in huis op het fornuis of in de oven.
Dubbele functie deksel & grillplaat. Dankzij de geïntegreerde poten kan de pan ook perfect direct in de gloed worden geplaatst. Ook het deksel heeft dergelijke poten en kan dus ook uitstekend als pan voor het braden van vlees, vis of eieren worden gebruikt of ook gewoon als bord.
Praktische accessoires: bij onze levering is een deksellifter, waarmee je het deksel veilig en comfortabel kunt optillen om bijvoorbeeld het kookproces te controleren. Dankzij de robuuste beugel kun je hem over het open vuur ophangen. Het unieke kenteken van de vuurpan van Overmont is de grote adelaar op het deksel. Hij symboliseert de outdoor verloving van omeront: vrijheid, kracht, en levenslust.
Energiebesparing en milieuvriendelijk: dit gietijzeren materiaal biedt voor dit doel unieke voordelen: met zijn grote gewicht slaat de pot de warmte extreem lang, houdt de inhoud dus lange tijd warm. De warmte verdeelt zich gelijkmatig over de hele pan en ook over het dicht sluitende deksel. Daardoor wordt de gehele inhoud gelijkmatig verwarmd. De Dutch oven is al klaar ingebrand, kan dus direct worden gebruikt.
Onderhoudsinstructie: na gebruik is de reiniging van de vuurpan vrij eenvoudig. Maak hem na het spoelen zorgvuldig droog. Pan en deksel moeten (voor bescherming tegen roest) in nog zo warme toestand (evt. in de oven kort opwarmen) binnen en buiten licht met een spijsolie worden ingevetd. Veeg tot slot de overtollige olie af met een doek, klaar. Neem bij problemen contact met ons op.

Aangeboden door:

Amazon wordt ook in Nederland steeds populairder. Hier vind je echt bijna alles! Ook voor jouw camper vind je hier de producten die je nodig hebt. Let wel goed op de levertijden, het grote voordeel (internationale verkopers) kan soms ook nadelig uitpakken.

© 2023 Reizen in
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube