Eurotrail Tarp 4 BTC - 4*3meter

Ontdek de wereld in stijl met de Eurotrail Tarp 4 BTC, jouw ultieme metgezel voor avonturen vanuit je zelfgebouwde camper! Gemaakt van het innovatieve BTC-materiaal, een mix van katoen en polyester, biedt deze tarp de ademende voordelen van katoen en de waterafstotende eigenschappen van polyester.

De Eurotrail Tarp 4 BTC is niet zomaar een schaduwdoek; het is een veelzijdige metgezel die op talloze manieren kan worden opgezet. Dankzij de versterkte bevestigingspunten is deze tarp extreem duurzaam, wat betekent dat hij klaar is voor al je ontdekkingsreizen.

Of je nu langs het water staat, op de camping of in de tuin verblijft, deze tarp creëert moeiteloos een droge en schaduwrijke oase. Met afmetingen van 400 x 300 centimeter en een gewicht van 2750 gram is hij ruimtebesparend verpakt in een handige opbergzak.

Denk aan de Eurotrail Tarp 4 BTC als jouw universele luifel voor kampeeravonturen. Gebruik het als een vrijstaande luifel, een afdak boven je zelfgebouwde camper of als extra bescherming voor je tent. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Let wel op: de Eurotrail Tarp 4 BTC wordt geleverd inclusief opbergzak, maar zonder tarpstokken, scheerlijnen en haringen.

Productspecificaties:

  • Afmetingen: 400 x 300 centimeter
  • Gewicht: 2750 gram
  • Materiaal