Maxxair Maxxfan Deluxe Dakluik

Wat maakt de MaxxFan Deluxe zo speciaal? Ten eerste kan hij zowel dienen voor luchttoevoer als luchtafvoer, waardoor je de perfecte omgeving kunt creëren. De gepatenteerde Raincover maakt gebruik in alle weersomstandigheden mogelijk, zelfs tijdens het rijden. En met de handige afstandsbediening kun je moeiteloos de gewenste temperatuur instellen. Wil je het liever handmatig regelen? Dat kan ook via het display.

De MaxxFan Deluxe is niet alleen slim, maar ook duurzaam met long-life kogellagers, twee hefarmen en verwijderbaar muggengaas. Het beste van alles is dat hij volledig op 12V werkt, dus je hebt geen omvormer nodig. En in het geval van een 12V storing in je camper of caravan, kun je hem handmatig sluiten.

Wat zijn de technische specificaties die deze ventilator tot een must-have maken? Hij heeft 10 ventilatorstanden, een stroomverbruik van 12V met een vermogen van 2A tot 4A, en een indrukwekkende luchtcapaciteit van 26 m³ per minuut. Hij past perfect in dakopeningen van 40x40 cm, weegt slechts 6 kg en heeft een krachtige ventilatordiameter van 30 cm.

Met de MaxxFan Deluxe in je camper, ben je klaar om comfortabel en avontuurlijk te reizen. Geen last meer van oververhitting in je caravan of camper, geen gedoe met het monteren van een dakairco. De installatie is eenvoudig en je hoeft geen zware airco-unit op het dak te tillen. Dit dakluik werkt op 12V en is gemakkelijk aan te sluiten.

De rookkleurige kap biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar zorgt ook voor een beperkte lichtdoorlaatbaarheid. De gepatenteerde raincover zorgt ervoor dat je de ventilator in alle weersomstandigheden kunt gebruiken, zelfs tijdens het rijden. En met de meegeleverde af